Find det bedste sted i Florida

Hvor skal jeg overnatte nær Florida, PR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 175 ferieboliger nær Florida. Fra 135 bungalower til 18 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Florida på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Florida?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Florida. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Conde de Mirasol Fort: 363 feriehuse
 • Sun Bay: 287 feriehuse
 • Sølvstranden: 278 feriehuse
 • Bioluminiscente de Mosquito Bugt: 288 feriehuse
 • Culebra Nationale Dyrereservat: 240 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Florida, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Florida?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 135 bungalower i Florida. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Florida finder du:

 • Ferielejligheder: 18 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Florida?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 110 ferieboliger med anbefales til familier i Florida. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Oplev den smukke kulisse stranden i Florida udgør

  Havet, strandene og udsigten over øen udgør den perfekte kulisse for din feriebolig i Florida. Denne romantiske og afslappede by er anerkendt for sine spamuligheder, sine restauranter and sine barer. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Florida

  Er det første gang, du besøger Florida, og er du på jagt efter oplevelser? For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene Esperanza Malecón og Bioluminiscente de Mosquito Bugt eller grønne områder som Sun Bay og Vieques' nationalreservat for dyreliv. Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Vieques-færgeterminalen, Isabel Segunda Havn og Culebra Færgeterminal. Muñoz Rivera-pladsen, Conde de Mirasol Fort og Stranden med det sorte sand er absolut et besøg værd under dit ophold. Hvorfor ikke også opleve mere af området med besøg til Media Luna Strand, Navio Strand eller Caracas Strand?