Hvor skal jeg overnatte nær Cadaqués, ES?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 4.565 ferieboliger nær Cadaqués. Fra 3.450 ferielejligheder til 1.026 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Cadaqués.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Cadaqués?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Cadaqués. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Cadaques Strand: 7.040 feriehuse
 • Salvador Dali-huset: 7.222 feriehuse
 • Esglesia de Santa Maria: 7.492 feriehuse
 • Den nordlige indgang til Cap de Creus Naturpark: 7.284 feriehuse
 • Pals Strand: 10.873 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Cadaqués, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Cadaqués?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 3.450 ferielejligheder i Cadaqués. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Cadaqués finder du:

 • Bungalower: 1.026 ferieboliger
 • Husbåde: 6 ferieboliger
 • Både: 6 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Cadaqués?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 60 ferieboliger med sauna i Cadaqués. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Dejlig ferie i villa i Cadaqués

  Hvis du vil opleve den ægte, catalanske kultur og samtidig have direkte adgang til Costa Bravas fantastiske strande, er den lille by Cadaqués et rigtig godt valg.

  Cadaqués er det mest østlige punkt i hele Spanien og ligger lige dér, hvor Pyrenæerne mødes med kysten, kun en kort køretur fra grænsen til Frankrig. Med bjerge på begge sider er Cadaqués mere gemt og isoleret end de fleste andre byer på Costa Brava, og det har været med til at bibeholde den spanske atmosfære i den lille fiskerlandsby, som i dag stadig består af hvidvaskede huse, der klamrer sig til bjergsiderne.

  Byen er mest kendt for at være indgangen til det storslåede naturreservat Cap de Creus og for at være det foretrukne feriested for fortidens store kunstnere, som Pablo Picasso og Salvador Dali. Salvador Dali var endda så glad for området, at han byggede et hus i den lille nabolandsby Portlligat, og det er i dag et vigtigt stop på den berømte Salvador Dali-rute, hvor du kommer rundt til 3 store seværdigheder, der er dedikerede fuldstændigt til den excentriske kunster.

  Der er mange måder, hvorpå du kan komme ned til din finca i Cadaqués, men det hurtigste og billigste er at flyve direkte fra Danmark til Barcelonas internationale lufthavn og så derefter hoppe på en af specialbusserne, der kører et par gange om dagen og tager dig helt hen til Cadaqués.

  Badeferie i Cadaqués

  Cadaqués ligger som en halvmåne rundt om bugten Badia de Cadaqués, og når du bor i villa i Cadaqués, har du gåafstand til mere end 12 af bugtens skønne strande! Strandene her er små og hyggelige med krystalklart og lavt vand, som egner sig godt til børn og nybegyndere, der gerne vil lære at svømme.

  Udover at svømme og slikke sol på sandet er det meget populært at dykke og snorkle nær din ferielejlighed i Cadaqués, da det klare vand gør, at du kan se alle de farvestrålende fisk og smådyr på havbunden. Du kan leje både dykkerudstyr og snorkelsæt hos Cadaqués’ lokale dykkercenter, og du har også mulighed for komme ud og sejle med båd til nogle af Costa Bravas bedste dykkersteder, hvor du finder både hummere, ål og store rokker.

  Vil du være fri for andre turister, kan du få fuldstændig fred og ro ved at tage til naturreservatet Cap de Creus, som gemmer på adskillige, smukke klippestrande, der er omgivet af flot natur og kun kan tilgås fra havet eller via en vandretur igennem parken. Den lidt svære adgang gør, at de fleste turister bliver i byen, og du derfor ofte kan få strandene i Cap de Creus helt for dig selv.

  Udover strande rummer Cap de Creus også et væld af klipper, der er formet af tidens tand til at forestille alverdens former, blandt andet dyr, planter og fantasivæsener, og du kan opleve naturreservatet, på lige den måde du har lyst til. Hvad med at fiske, ride igennem skoven, vandre i vildnisset eller sejle i kajak langs kysten?

  Spændende seværdigheder tæt på din finca i Cadaqués

  Når du bor i apartment i Cadaqués, behøver du ikke bruge tid på bus og tog imellem seværdighederne, da byen er så lille, at du sagtens kan gå fra den ene ende til den anden til fods, og skal du længere væk, er det nemmeste (og sjoveste) at lege en scooter.

  På din sightseeing kan du starte med at tage fra din villa i Cadaqués og hen til den elegante kirke Església de Santa María, som ligger på en høj bakke og kan ses fra hele Cadaqués. Den gotiske kirke blev bygget i det 17. århundrede og er kendt for sin imponerende altertavle, der er lavet i pompøs barokstil. Som byens religiøse samlingssted er kirken ofte midtpunkt i årets festivaler, og den er især et smukt syn om aftenen, hvor den bliver oplyst af kunstigt lys og byder på en flot udsigt udover byens hustage.

  Efter du har set kirken kan du gå en tur igennem de snævre gader, imellem de hvide, firkantede huse, mod nord til nabobyen Portlligat. I Portlligat ligger den vigtigste seværdighed, nemlig Salvador Dalis museumshus, som er en labyrint af rum, der er fyldt med minder og værker fra Dalis liv som en af verdens største kunstnere. Forvent at se en blanding af det bizarre, det skøre og det geniale, og du bliver bestemt ikke skuffet.

  Du kan fortsætte rejsen igennem Salvador Dalis liv ved at tage til den noget større by Figueras, der ligger ca. 35 kilometer fra din apartment i Cadaqués og huser det store Salvador Dali-museum, som han selv designede og byggede. Museet indeholder blandt andet hans berømte cadillac med regnvejr indeni og ”Mae West”, et rum der er formet som et ansigt.

  Den sidste del af Dali-trekanten ligger i byen Púbol og er det prægtige slot Castell Gala Dalí, som var en gave fra Dali til hans kone Gala og ligeledes indeholder mange af Dalis skøre og geniale påfund.

  Har du børn med på din rejse til din ferielejlighed i Cadaqués, kan du gøre dem glade ved at tage et smut til nabobyen Roses, hvor der ligger områdets største vandland Aqua Brava. Aqua Brava har både vilde vandrutsjebaner for teenagere og voksne og rolige vandforlystelser for de helt små, så alle kan være med.

  Shopping og kultur nær din apartment i Cadaqués

  Mandag er markedsdag ved din finca i Cadaqués, og der bliver solgt alt, du kan forestille dig, i de mange boder ved byens parkeringsplads. Cadaqués er især kendt for sit flotte lertøj i grønne nuancer, som stammer fra dengang, kvinderne i landsbyen hver dag hentede vand i grønne lerkander, som de bar på hovedet. Kanderne kaldes for ”doll” og bruges i dag som dekoration flere steder i byen.

  Markedet er altid en god måde at komme tæt på det ægte, catalanske liv, da det er her, de lokale selv handler og mødes til en god snak. Du kan dog også se byens kultur i fuld flor på de årlige festivaler, som for eksempel den lokale sommerfestival i midten af september, der indebærer spændende kapsejladser i bugten, sjove konkurrencer og livlig musik og folkedans.

  Seværdigheder i og omkring Cadaqués

  Leder du efter steder at besøge, mens du er i Cadaqués? Gå ikke glip af vartegn som Esglesia de Santa Maria og Cala Nans-fyrtårnet samt unikke kulturelle højdepunkter som Salvador Dali-huset. Hvis du trænger til lidt udendørsoplevelser, kan du nyde solen på Cadaques Strand og Cala Nans eller opleve den naturlige skønhed ved Badia de Portlligat og Badia de Cadaqués. Måske du også har lyst til at besøge andre populære steder i regionen som Dali-museet, Roses Strand eller Banyuls-sur-Mer-akvariet under dit ophold.