Hvor skal jeg overnatte nær Baskerlandet, ES?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 1.041 ferieboliger nær Baskerlandet. Fra 143 Feriehuse til 131 Sommerhuse – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Baskerlandet.

Hvilke destinationer er de mest populære i Baskerlandet?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Baskerlandet. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Bilbao: 169 ferieboliger
 • San Sebastian: 667 ferieboliger
 • Getaria: 370 ferieboliger
 • Portugalete: 139 ferieboliger
 • Zarautz: 530 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Baskerlandet! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Baskerlandet?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Baskerlandet, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Bilbao: 169 feriehuse
 • San Sebastian: 667 feriehuse
 • Getaria: 370 feriehuse
 • Portugalete: 139 feriehuse
 • Zarautz: 530 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Baskerlandet?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Baskerlandet finder du:

 • Vitoria (VIT): 87 ferieboliger
 • San Sebastian (EAS): 1.144 ferieboliger
 • Bilbao (BIO): 255 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Baskerlandet?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Baskerlandet. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Donostia-San Sebastian Akvarium: 891 ferielejligheder
 • Gros: 886 ferielejligheder
 • Parque Natural de Urkiola: 235 ferielejligheder
 • Dona Casilda Iturrizar Park: 259 ferielejligheder
 • Bodega Torre de Oña: 182 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Baskerlandet, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Baskerlandet

Et feriehus i Baskerlandet er optimalt for dig som ønsker en aktiv ferie. Både klimaet og terrænet er yderst velegnet til alle former for rekreation. Et feriehus i Baskerlandet er det perfekte udgangspunkt for vandre- eller cykelture, men også for en badeferie. Hvis du gerne vil opleve en masse ting og være kulturel, er der med en feriebolig i Baskerlandet selvfølgelig også plads til det, eftersom Baskerlandet og dets tre største byer Bilbao, San Sebastian og Vitoria-Gasteiz har en lang historie.

Baskerlandets beliggenhed

Baskerlandet er en delvis autonom region i det nordøstlige Spanien, på grænsen til Frankrig. Baskerlandet har cirka 2,7 millioner indbyggere og er delt op i 7 provinser. På grund af den enestående natur er et feriehus her som et paradis for naturelskere og vandreentusiaster.

Seværdigheder i Baskerlandet

Baskerlandet byder på masser af gode seværdigheder. Baskerlandets 3 største byer, nemlig San Sebastian, Bilbao og Vitoria-Gasteiz er populære feriedestinationer. For dem der gerne vil bade, kan et besøg af den smukke Playa de Concha- strand i San Sebastian anbefales. For de mere kulturlystne vil en gåtur igennem San Sebastians gamle bydel, Parte Vieja, være tiltalende. Kunstinteresserede vil sikkert værdsætte et besøg på Guggenheim-museet og Bilbao Fine Arts Museum. Såfremt der ligger en lille arkæolog eller arkitekt gemt i dig, vil du bestemt ikke fortryde et besøg i den flotte domkirke Catedral de Santa Maria i Vitoria-Gasteiz.

Fritidsmuligheder i Baskerlandet

I regionens større byer, især Bilbao og San Sebastian, vil der være god mulighed for at tage på shopping. Det er også muligt at smage lokale specialiteter i en af de mange gode restauranter i regionen. Især fisk og skaldyr friskfanget fra Biscayen smager himmelsk. Sidst og ikke mindst er regionens større byer også kendt for at have et godt og livligt natteliv, hvor man opleve lidt af hvert.

Udforsk destinationer i området omkring Baskerlandet

Bilbao
169 ferieboliger
San Sebastian
667 ferieboliger
Getaria
370 ferieboliger
Portugalete
139 ferieboliger
Zarautz
530 ferieboliger
Agiñaga
544 ferieboliger
Maroño
32 ferieboliger
Vitoria-Gasteiz
51 ferieboliger
Valdegovía
33 ferieboliger
Ayala
43 ferieboliger
Carranza
101 ferieboliger
Bernedo
58 ferieboliger
Arraia-Maeztu
47 ferieboliger
Zuia
65 ferieboliger
Ribera Alta
37 ferieboliger
Onati
30 ferieboliger
Cuartango
44 ferieboliger
Orozko
142 ferieboliger
Cigoitia
46 ferieboliger
Barrundia
40 ferieboliger