Destinationsguide

Rejs til imødekommende Villa Bartolomea

Oplev Villa Bartolomeas unikke charme med et ophold i en feriebolig. Denne imødekommende by har mange særlige attraktioner. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

Transport

Sådan kommer du til og omkring i Villa Bartolomea

Flyv til Verona (VRN-Valerio Catullo), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 47 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer til din rejseplan, kan du flyve til Brescia (VBS-Gabriele D'Annuzio), som ligger 87,2 km væk.

Hvis du hellere vil tage toget, så tag til Villabartolomea Station, som er byens hovedstation.

Hvor skal jeg overnatte nær Villa Bartolomea, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 50 ferieboliger nær Villa Bartolomea. Fra 3 Feriehuse til 22 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Villa Bartolomea.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Villa Bartolomea?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Villa Bartolomea. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Palazzo Schifanoia: 156 feriehuse
  • Mirandola Rådhus: 110 feriehuse
  • Camposanto Station: 131 feriehuse
  • Casa Romei: 157 feriehuse
  • Skt. Peters Katedral: 1.074 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Villa Bartolomea, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Villa Bartolomea?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 3 Feriehuse i Villa Bartolomea. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Villa Bartolomea finder du:

  • Ferielejligheder: 22 ferieboliger
  • Villaer: 10 ferieboliger
  • Træhytter: 4 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Villa Bartolomea?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 9 ferieboliger med pool i Villa Bartolomea. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.