Destinationsguide

Rejs til rolige Memmingen

Nyd blandt andet templer og andre attraktioner i Memmingen. Denne afslappede by, der er kendt for sine muligheder for at løbe på skøjter, sine muligheder for at tage på udflugter og sine oste, vil bestemt ikke skuffe. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Transport

Kom omkring i Memmingen

Den nærmeste lufthavn ligger i Memmingen (FMM-Allgäu), 5,8 km fra byens centrum.

Foretrækker du at tage toget, så tag til Memmingen Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Memmingen, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 53 ferieboliger nær Memmingen. Fra 12 Feriehuse til 37 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Memmingen.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Memmingen?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Memmingen. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Memmingen Rådhus: 138 feriehuse
  • Memmingen Station: 142 feriehuse
  • Landestheater Schwaben: 139 feriehuse
  • Freizeitbad Nautilla: 127 feriehuse
  • Kempten (Allgäu) Ost Station: 593 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Memmingen, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Memmingen?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 12 Feriehuse i Memmingen. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Memmingen finder du:

  • Ferielejligheder: 37 ferieboliger
  • Byhuse: 2 ferieboliger
  • Studios: 37 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Memmingen?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 50 ferieboliger med internet/wi-fi i Memmingen. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.