Hvor skal jeg overnatte nær De-Roches, Genève?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 18 ferieboliger nær De-Roches. Fra 18 Studios til 15 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær De-Roches.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til De-Roches?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i De-Roches. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Genèves Naturhistoriske Museum: 58 feriehuse
  • Annemasse Station: 710 feriehuse
  • Forum Meyrin Teater: 58 feriehuse
  • Gondola Catheline: 345 feriehuse
  • Saint-Julien-en-Genevois Station: 805 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i De-Roches, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Studios i De-Roches?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 18 Studios i De-Roches. Blandt andre populære typer af ferieboliger i De-Roches finder du:

  • Ferielejligheder: 15 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i De-Roches?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 18 ferieboliger med internet/wi-fi i De-Roches. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.