Destinationsguide

Derfor elsker rejsende at besøge historiske Lauenburg an der Elbe

Nyd blandt andet historiske seværdigheder og andre attraktioner i Lauenburg an der Elbe. Denne by er et trækplaster for mange med sine parker. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Lauenburg an der Elbe

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde omgivelserne, er Lauenburg an der Elbe et fantastisk sted at nyde naturen. Dette er nogle få af områdets mest utrolige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Fürstengarten (0,2 km)
  • Garten der Schmetterlinge in Friedrichsruh (22,9 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Lauenburg an der Elbe

Flyv til Hamburg (HAM), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 46,4 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer til din rejseplan, kan du i stedet booke en flyrejse til Lübeck (LBC), som ligger 49 km væk.

Hvis du hellere vil tage toget, så tag til Lauenburg Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Lauenburg an der Elbe, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 71 ferieboliger nær Lauenburg an der Elbe. Fra 22 Feriehuse til 45 Ferielejligheder – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Lauenburg an der Elbe.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Lauenburg an der Elbe?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Lauenburg an der Elbe. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Lauenburg (Elbe) Station: 236 feriehuse
  • Fürstengarten: 231 feriehuse
  • Golfclub Bad Bevensen e.V.: 396 feriehuse
  • Lüneburg Station: 450 feriehuse
  • Möllner Museum: 173 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Lauenburg an der Elbe, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Lauenburg an der Elbe?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 22 Feriehuse i Lauenburg an der Elbe. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Lauenburg an der Elbe finder du:

  • Ferielejligheder: 45 ferieboliger
  • Studios: 45 ferieboliger
  • Bed & Breakfast: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Lauenburg an der Elbe?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 65 ferieboliger med internet/wi-fi i Lauenburg an der Elbe. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.