Hvor skal jeg overnatte nær Fairfield, CT, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 161 ferieboliger nær Fairfield. Fra 134 bungalower til 10 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Fairfield på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Fairfield?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Fairfield. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Bellarmine Museum of Art: 234 feriehuse
 • Fairfield Theater Company: 235 feriehuse
 • Penfield Beach: 238 feriehuse
 • Country Club of Fairfield: 245 feriehuse
 • Brett Woods Park: 254 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Fairfield, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Fairfield?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 134 bungalower i Fairfield. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Fairfield finder du:

 • Ferielejligheder: 10 ferieboliger
 • Chateauer: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Fairfield?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 4 ferieboliger med sauna i Fairfield. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Udforsk den smukke kulisse stranden udgør i Fairfield

  Strandene og andre udendørs omgivelser skaber en indbydende atmosfære i Fairfield. Denne by, der er beundret for sin universitetsstemning, sine restauranter og sit bibliotek, er både imødekommende og romantiske. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Fairfield

  Er det første gang, du besøger Fairfield, og er du på jagt efter oplevelser? Nogle af områdets familievenlige trækplastre for rejsende inkluderer blandt andet Beardsley Zoo, Norwalk Maritime Aquarium og Robert Treat Farm. Du kan for eksempel slikke lidt sol på Jennings Beach og Penfield Beach, hvis du trænger til at nyde udendørslivet. Du kan tage en shoppingtur til Gateway-indkøbscentret, Caldor-indkøbscentret og Westfield Connecticut Post Mall. Hvis du har lidt ekstra tid, kan du for eksempel udforske området ved Fairfield University og Sacred Heart University. Planlægger du at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Webster Bank Arena eller Ballpark at Harbor Yard. Andre ting du kan tage dig til, mens du er i byen, inkluderer for eksempel et besøg til Bellarmine Museum of Art, Regina A. Quick Center for the Arts og Lake Mohegan.