Find det bedste sted i Montreux

Hvor skal jeg overnatte nær Montreux, CH?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 392 ferieboliger nær Montreux. Fra 280 ferielejligheder til 58 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Montreux.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Montreux?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Montreux. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Montreux Station: 937 feriehuse
 • Montreux Les Avants Station: 923 feriehuse
 • Montreux (ZJP-Montreux Station): 936 feriehuse
 • Montreux Chernex Station: 939 feriehuse
 • Montreux Kasino: 936 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Montreux, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Montreux?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 280 ferielejligheder i Montreux. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Montreux finder du:

 • Bungalower: 58 ferieboliger
 • Chateauer: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Montreux?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 37 ferieboliger med anbefales til familier i Montreux. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Derfor elsker rejsende at besøge historiske Montreux

  Nyd blandt andet historiske seværdigheder, livemusik og et slot med en lejet feriebolig i Montreux. Denne by, der er beundret for sin sø, sine danseaktiviteter og sine oste, er både romantiske og forretningsorienterede. Området har så meget at byde på med populære seværdigheder som Freddie Mercurys Statue, Château d'Aigle og Olympisk Museum. Tænker du på at leje en feriebolig? De har ofte både et fuldt udstyret køkken, internetadgang og måske endda en pejs.

  Seværdigheder i og omkring Montreux

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring Montreux? Gå ikke glip af vartegn som Freddie Mercurys Statue og Chatelard-slottet samt unikke kulturelle højdepunkter som Musee du Vieux Montreux og Schweiz Nationale Audiovisuelle Museum. Du kan for eksempel tage en shoppingtur til Riponnes Sted. Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Leysin-Berneuse Gondolplads, Golf Club Montreux og Parc Aventure Aigle. Måske du også har lyst til at besøge andre populære steder i regionen som Château d'Aigle, Olympisk Museum eller Lausanne Katedral under dit ophold.