Hvor skal jeg overnatte nær Dordogne, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 4.596 ferieboliger nær Dordogne. Fra 2.518 bungalower til 311 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Dordogne.

Hvilke destinationer er de mest populære i Dordogne?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Dordogne. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Bergerac: 597 ferieboliger
 • Sarlat-la-Caneda: 2.011 ferieboliger
 • Périgord Noir: 4.221 ferieboliger
 • Domme: 1.577 ferieboliger
 • Campagne: 1.058 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Dordogne! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Dordogne?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Dordogne, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Bergerac: 597 feriehuse
 • Sarlat-la-Caneda: 2.011 feriehuse
 • Domme: 1.577 feriehuse
 • Campagne: 1.058 feriehuse
 • Perigueux: 193 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Dordogne?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Dordogne finder du:

 • Bergerac (EGC-Bergerac - Perigord - Dordogne): 1.327 ferieboliger
 • Sarlat-la-Caneda (XSL-Sarlat Flyveplads): 2.687 ferieboliger
 • Perigueux (PGX): 1.026 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Dordogne?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Dordogne. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Chateau de Beynac: 2.913 ferielejligheder
 • Bergerac Maison des Vins: 1.292 ferielejligheder
 • Milhac-d'Auberoche Station: 1.495 ferielejligheder
 • Sarlat Station: 2.832 ferielejligheder
 • La Coquille Station: 504 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Dordogne, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Dordogne

Dordogne i Frankrig eller Perigord, som det kaldes lokalt, er et fransk departement i den sydvestlige del af Frankrig, og er opdelt i fire Perigod-regioner (Noir, Blanc, Vert og Pourpre) tilbage fra det 17. århundrede. Dordogne i Frankrig er kendt for sine hulemalerier, slotte og sit køkken og under en ferie i et feriehus i Dordogne kan du nyde alt det Dordogne har at byde på. En ferie i en feriebolig i Dordogne er perfekt til en ferie hvor du på afslappet vis kan opleve de lokale slotte, skove, floder og middelalderbyer og nyde den fredelige, uspolerede natur i denne dejlige del af Frankrig.

Rejsemål i Dordogne

Perigord Noir: Historie, slotte, grotter med forhistoriske hulemalerier. Under en ferie i en feriebolig i Dordogne kan du prøve alt hvad Perigord Noir har at byde på, bl.a. gastronomiske højdepunkter som and, foie gras, kastanier og trøfler.

Perigord Pourpre har fået sit navn på grund af den kendte vinregion i den sydlige del af området. Ferie i et feriehus i Bergerac, der er den største by i Perigord Pourpre, er et godt udgangspunkt for at lære denne dejlige region med dens mange gode vine at kende.

Perigord Vert er den mest landlige del af de fire Perigord-regioner og navnet stammer fra det grønne bakkelandskab, der kendetegner regionen. Perigord Vert egner sig bedst til en fredelig afslappet ferie i en region, hvor "grøn" turisme er i højsædet.

Perigord Blanc: Navnet stammer fra kalklandskaberne i denne region, der er delt af Isle-floden. Her ligger Dordognes hovedstad, Perigueux. Skyggefulde pladser og pragtfulde gotiske huse kendetegner den gamle bydel, og Perigeux har også et stort marked. Saint-Etiennte-de-la-Cité kirken er en af de ældste kuppelkirker i Sydfrankrig og blev opført i det 11./12. århundrede.

Ferieaktiviteter og seværdigheder i Dordogne

Under en ferie i en feriebolig i Dordogne kan du besøge de lokale markeder, tage på kanoture eller vinsmagning, og nyde lange cykel- og vandreture. I Dordogne finder du både ferielejligheder og feriehuse samt bed-and-breakfast overnatningsmuligheder.

I Perigord finder du nogle af de smukkeste landsbyer i Frankrig, som f.eks. middelalderbyen Sarlat-la-Caneda, der opstod omkring et Benediktinerkloster fra det 9. århundrede, og Rocamadour, der trods sin beskedne størrelse stadig en af Frankrigs mest levende valfartsbyer, der besøges af turister og pilgrimme i stort tal.

De mange markeder om lørdagen bugner af de bedste råvarer fra regionen: Vin, foie gas, trøfler, kastanier og når du holder ferie i et feriehus, har du muligheden for selv at prøve at tilberede nogle af de mange lokale delikatesser.

Een ting du bør se under en ferie i Dordogne er Lascaux-hulerne med de verdensberømte hulemalerier, der blev opdaget i 1940. En anden, lidt speciel, begivenhed finder hvert år sted den 3. lørdag i oktober, nemlig de franske kastaniekampsmesterskaber i Perigord Vert.

Flybilletter til Dordogne

Bergerac lufthavn (EGC) ligger centralt i Perigord Pourpre i Dordogne, og man kan flyve billigt direkte til Bergerac via England med f.eks. Ryan Air . En anden mulighed er at flyve til Bordeaux (BOD), der også ligger forholdsvis tæt på Dordogne. Både Air Frankrig og KLM tilbyder billige flybilletter til Bordeaux.Hvis man holder ferie i den nordlige del af Dordogne, især i Perigord Vert, kan det betale sig af flyve til Limoges (LIG). Sammenlign priser og find gode tilbud på flybilletter gennem en af de mange søgemaskiner på nettet.

Seværdigheder i og omkring Dordogne

Leder du efter steder at besøge, mens du er i Dordogne? Lokale seværdigheder inkluderer blandt andet Aquarium du Périgord Noir, Proumeyssac-kløften og Den Kommunale Svømmehal. Gå ikke glip af vartegn som Vésone-tårnet, Place de la Clautre og Perigueux-katedralen. Hvis det er udendørsoplevelser, der står på dagsordenen, kan du for eksempel nyde den smukke natur i Cave of Lascaux, Jardin des Arenes og Rouffignac-grotten. Sjove steder at besøge i byen inkluderer blandt andet Parc le Bournat, Château de Tiregand og Bergerac Maison des Vins. Under dit ophold kunne du overveje at besøge Ville Renaissance, Moulin de la Veyssière eller Château de Montréal. Andre steder, du kan besøge i byen inkluderer Grotte du Grand Roc, Troldmandsgrotten og Chateau de Bourdeilles.