Find det bedste sted i Wilton

Hvor skal jeg overnatte nær Wilton, CT, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 155 ferieboliger nær Wilton. Fra 128 bungalower til 10 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Wilton på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Wilton?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Wilton. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Weir Farm National Historic Site: 234 feriehuse
 • Gateway-indkøbscentret: 238 feriehuse
 • Putnam-feriehuset: 276 feriehuse
 • Fernando Luis Alvarez-galleriet: 238 feriehuse
 • Southern New England Militærmuseum: 199 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Wilton, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Wilton?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 128 bungalower i Wilton. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Wilton finder du:

 • Ferielejligheder: 10 ferieboliger
 • Bondegårde: 3 ferieboliger
 • Lader: 2 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder chateauer og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Wilton?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 3 ferieboliger med sauna i Wilton. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd søbredden i Wilton

  Søen, de landlige omgivelser og blomsterne danner nogle fantastiske omgivelser for din ferie i Wilton. Denne naturskønne by, der er kendt for sine vandreruter, sin fodbold og sine muligheder for camping, vil bestemt ikke skuffe. Overvej en feriebolig, hvis du leder efter et sted med lidt mere plads. Mange ferieboliger tilbyder både et fuldt udstyret køkken samt vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Wilton

  Leder du efter steder at besøge, mens du er i Wilton? Besøgende, der leder efter nærliggende vartegn, kan besøge Lockwood-Mathews Mansion, Det Historiske South Norwalk og Hoyt Barnum House. For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene Compo-stranden og Burying Hill strand eller grønne områder som Weir Farm National Historic Site og Earthplace Museum. Planlægger du at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Webster Bank Arena eller Ballpark at Harbor Yard. Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Connecticut Golf Club, Sterling Farms Golf Course og H. Smith Richardson Golf Course. Mens du er i byen, kan du også overveje et besøg til Wiltons historiske institut og Gateway-indkøbscentret.