Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Campeaux

Opdag Campeauxs unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by har noget for enhver. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Transport

Transport til og i Campeaux

Den nærmeste lufthavn ligger i Caen (CFR-Carpiquet), 42,7 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Campeaux, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 89 ferieboliger nær Campeaux. Fra 35 Feriehuse til 30 Træhytter – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Campeaux på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Campeaux?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Campeaux. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Skt. Lo-katedralen: 652 feriehuse
  • Cerisy-la-Forêt Kloster: 980 feriehuse
  • Souleuvre Viadukt: 386 feriehuse
  • Saint-Lo Station: 652 feriehuse
  • Rampan Pont-Hébert Station: 738 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Campeaux, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Campeaux?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 35 Feriehuse i Campeaux. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Campeaux finder du:

  • Træhytter: 30 ferieboliger
  • Sommerhuse: 30 ferieboliger
  • Bungalower: 30 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Skihytter og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Campeaux?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 18 ferieboliger med pool i Campeaux. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.