Destinationsguide

Derfor elsker rejsende at besøge imødekommende Bad Urach

Områdets monumenter og historiske seværdigheder er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Bad Urach. Rejsende, der besøger denne imødekommende by, roser den for sine spamuligheder, sin udsigt over bjergene og sine indkøbsmuligheder. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Bad Urach

Vil du finde ting at se på ferien? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, der gør Bad Urach til den perfekte feriedestination. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

 • AlbThermen (4,1 km)
 • Marbach Stud (11 km)
 • Sinneswandel Bad Boll Pfad (21,3 km)
Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Bad Urach

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Bad Urach et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Dette er nogle få af områdets mest imponerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Urach Vandfald (4,2 km)
 • Dybdehulen i Laichingen (19,8 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Bad Urach

Flyv til Stuttgart (STR), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 28,8 km fra byens centrum.

Rejser du med tog, er Bad Urach Station, Bad Urach Ermstalklinik Station og Bad Urach Wasserfall Station hovedstationerne i området.

Hvor skal jeg overnatte nær Bad Urach, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 132 ferieboliger nær Bad Urach. Fra 9 Feriehuse til 120 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Bad Urach.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Bad Urach?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Bad Urach. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Hohenfreibad: 403 feriehuse
 • Urach Vandfald, Bad Urach, Tyskland: 395 feriehuse
 • Bad Urach Station: 401 feriehuse
 • AlbThermen: 388 feriehuse
 • Hohenurach-slottet: 393 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Bad Urach, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Bad Urach?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 9 Feriehuse i Bad Urach. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Bad Urach finder du:

 • Ferielejligheder: 120 ferieboliger
 • Studios: 119 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Bad Urach?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 9 ferieboliger med pool i Bad Urach. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.