Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Friedberg

Oplev Friedbergs unikke charme med et ophold i en feriebolig. Du finder masser at opleve i dette område. Leder du efter et overnatningssted med masser af plads til både familie og venner, har HomeAway et væld af muligheder. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Friedberg

Leder du efter ting at se under dit ophold? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, der gør Friedberg til et skønt rejsemål. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Golf Augsburg (11 km)
  • Konigstherme (13,2 km)
Transport

Transport til og i Friedberg

Den nærmeste lufthavn ligger i München (MUC-Franz Josef Strauss Intl.), 58 km fra byens centrum.

Foretrækker du at rejse med tog, så tag til Friedberg Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Friedberg, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 46 ferieboliger nær Friedberg. Fra 9 Feriehuse til 36 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Friedberg på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Friedberg?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Friedberg. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Skt. Ottilien-klostret: 233 feriehuse
  • Nordendorf Station: 61 feriehuse
  • Bahnhof Hattenhofen Haspelmoor: 219 feriehuse
  • Augsburg-Hochzoll Station: 83 feriehuse
  • Langweid (Lech) Station: 59 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Friedberg, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Friedberg?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 9 Feriehuse i Friedberg. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Friedberg finder du:

  • Ferielejligheder: 36 ferieboliger
  • Studios: 35 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Friedberg?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 44 ferieboliger med internet/wi-fi i Friedberg. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.