Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Norrbottens län

Naturparkerne og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Norrbottens län. Du finder masser at opleve i dette område. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Norrbottens län

Håber du på at finde ting at se i området? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og udforsk alt, hvad Norrbottens län har at byde på. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Dundret Skisportssted (32,8 km)
  • Gallivare-Malmbergets Golfklub (38,7 km)
Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Norrbottens län

Uanset om du er vild med nye aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Norrbottens län. Dette er nogle få af områdets mest imponerende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Muddus Nationalpark (3,5 km)
  • Mount Dundret (32,9 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Norrbottens län

Den nærmeste lufthavn ligger i Gällivare (GEV), 39,9 km fra bymidten.

Foretrækker du at rejse med tog er Gallivare Porjus Station, Jokkmokk Station og Nattavaara Station byens hovedstationer.

Hvor skal jeg overnatte nær Norrbottens län, SE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 46 ferieboliger nær Norrbottens län. Fra 28 Feriehuse til 6 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Norrbottens län.

Hvilke destinationer er de mest populære i Norrbottens län?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Norrbottens län. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

  • Kiruna: 18 ferieboliger
  • Norge: 3.342 ferieboliger
  • Finland: 3.206 ferieboliger
  • Lofoten: 49 ferieboliger
  • Lappi: 656 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Norrbottens län! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.