Destinationsguide

Book en feriebolig til dit ophold i Mavişehir

Opdag Mavişehirs unikke charme med et ophold i et feriehjem. Denne by er et trækplaster for mange med sine restauranter. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Mavişehir

Vil du finde ting at lave i byen? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og udforsk alt, som gør Mavişehir til en helt særlig destination. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

 • Didim Aquapark (3,6 km)
 • Lunapark (6,9 km)
Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Mavişehir

Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Mavişehir et fantastisk sted at nyde naturen. Dette er nogle få af områdets mest betagende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Altinkum Strand (6,7 km)
 • Dilek-halvøens Nationalpark (31,1 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Mavişehir

Den nærmeste lufthavn ligger i Samos (SMI-Samos Intl.), 42,5 km fra bymidten. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du flyve til Bodrum (BJV-Milas), som ligger 43,3 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Mavişehir, TR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 45 ferieboliger nær Mavişehir. Fra 3 Feriehuse til 27 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Mavişehir på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Mavişehir?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Mavişehir. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Altinkum Strand: 211 feriehuse
 • Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Nationalpark: 98 feriehuse
 • Didim Marina: 223 feriehuse
 • İlyas Bey Moske: 86 feriehuse
 • Miletus-ruinerne: 86 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Mavişehir, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Mavişehir?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 3 Feriehuse i Mavişehir. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Mavişehir finder du:

 • Ferielejligheder: 27 ferieboliger
 • Villaer: 13 ferieboliger
 • Studios: 26 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Hoteller og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Mavişehir?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 34 ferieboliger med pool i Mavişehir. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.