Hvor skal jeg overnatte nær Rhône-Alpes, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 35.809 ferieboliger nær Rhône-Alpes. Fra 24.548 Studios til 23.641 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Rhône-Alpes.

Hvilke destinationer er de mest populære i Rhône-Alpes?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Rhône-Alpes. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Italien: 153.858 ferieboliger
 • Val d'Isère: 2.565 ferieboliger
 • Avoriaz: 572 ferieboliger
 • Val-Thorens: 4.967 ferieboliger
 • Le Joseray: 557 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Rhône-Alpes! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Rhône-Alpes?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Rhône-Alpes, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Val d'Isère: 2.565 feriehuse
 • Saint-Martin-de-Belleville: 7.269 feriehuse
 • Nyons: 896 feriehuse
 • Uzes: 1.095 feriehuse
 • Annecy: 1.170 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Rhône-Alpes?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Rhône-Alpes finder du:

 • l'Alpe-d'Huez (AHZ-Henri Giraud): 4.006 ferieboliger
 • Megeve (MVV): 9.266 ferieboliger
 • Lyon (LYS-Saint-Exupéry): 1.020 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Ferie i de Franske Alper - Rhone Alps

Rhone Alpes er en  af 26 regioner i Frankrig.  Den  ligger i den sydøstlige del og grænser op mod Italien og Schweiz. Regionen består af otte departementer:  Ain, Ardeche, Drome, Isere, Loire, Rhone, Savoie og Haute-Savoie, og Rhone Alpes er kendt for nogle af de bedste skisportsområder i Europa samt for fantastisk gastronomi, storslåede landskaber og talrige muligheder for udendørs fritidsaktiviteter både sommer og vinter.  Faktisk har området alt hvad man kan ønske sig til en ferie, bortset fra strande!

Skiferie i de Franske Alper - Rhone-Alpes

Rhone-Alpes regionen virker som to helt forskellige steder om sommeren og om vinteren.  Sneklædte bjerge om vinteren, med Europas højeste bjerg, Mont Blanc, forvandler området til et ski- og vintersportsparadis.  I Rhone-Alpes finder man nogle af de mest luksuriøse chalets og skihytter, hvorfra man har adgang til skisport i topklasse.  Skisportstederne i Chamonix, Portes du Soleil, de Tre Dale og Val d’Isere har længe været særdeles populære i Rhone-Alpes.  Der findes skisportssteder i Rhone-Alpes for enhver smag.  Skisportssteder for hele familien, med mange andre fritidsaktiviteter; pister til begyndere, snowboardområder, langrend, isklatring, store områder til off-piste løb, alle former for sne- og vintersportsarter og et kæmpe udvalg af ferielejligheder, skihytter, chalets og feriehuse.  Det kan derfor ikke undre nogen, at ferieboliger i Rhone-Alpes er meget efterspurgt om vinteren.  

I Haute-Savoie finder man det verdensberømte skisportssted Chamonix-Mont Blanc samt 110 andre skisportssteder, hvoraf de fleste byder på alle former for ferieboliger samt et stort udvalg af store og luksuriøse skihytter og feriehuse.  Departementet Haute-Savoie er også kendt for sin fantastiske natur og for spa- og wellnessfaciliteter i topklasse. 

Aktiv ferie i de Franske Alper

Når sneen smelter om foråret, bliver atmosfæren i Rhone-Alpes helt anderledes.  Floderne fyldes med smeltevand og giver gode muligheder for rafting og lystfiskeri.  Bjergskråningerne overtages af mountainbikere og klatrere, på bjergkammene boltrer paragliderne sig, mens turister på vandre- og trekkingture nyder den pragtfulde udsigt i de franske alper.  På de store søer er der sejlbåde, windsurfere og folk på vandski, der nyder deres ferie. 

Om sommeren kan man tilbringe ferien i Haute-Savoie med bjergbestigning, golf, sejlads eller svæveflyvning. 

Savoie er et ligeså naturskønt departement og er kendt for tre ting:  Skiløb i de Tre Dale, La Plagne og Les Arcs, vandreture i det dramatiske bjerglandskab og klatring på de stejle klippevægge i de franske Alper. 

Isere-området er et skønt sted at tage på skiferie med hele familien eller grupper med forskelligt erfaringsniveau.  Det er også det bedste sted at få luft under vingerne i Frankrig:  Svæveflyvning, paragliding og den internationale  Festival of Free Flight har hjemme i Isere.  Vercors nationalpark ligger på et enormt plateau, omgivet af stejle skrænter.  Vand har skåret dybe slugter i kalkstenen og dannet dalgryder og nogle af Europas kendteste grotter og kløfter.  Den er så berømt, at mange fjeldvandrere og klatrere kender den. 

Flybilletter til Rhone-Alpes, Frankrig

Der findes tre internationale lufthavne i Rhone-Alpes:  Lyon (LYN), Saint Etienne (EBU) og Grenoble (GNB). Sammenlign priser og find gode tilbud gennem en af de mange søgemaskiner på nettet.

Udforsk destinationer i området omkring Rhône-Alpes

Val d'Isère
2.565 ferieboliger
Saint-Martin-de-Belleville
7.269 ferieboliger
Nyons
896 ferieboliger
Uzes
1.095 ferieboliger
Annecy
1.170 ferieboliger
Le Bourg-dʼOisans
2.463 ferieboliger
Vaison-la-Romaine
1.615 ferieboliger
Chamonix-Mont-Blanc
3.740 ferieboliger
Champagny-en-Vanoise
7.704 ferieboliger
Vaujany
3.524 ferieboliger
Tignes
5.859 ferieboliger
Avignon
3.439 ferieboliger
Bellentre
6.164 ferieboliger
Morzine
3.642 ferieboliger
Champery
204 ferieboliger
Montgenèvre
1.474 ferieboliger
Bedoin
1.702 ferieboliger
Sauze d'Oulx
188 ferieboliger
Carpentras
2.345 ferieboliger
Annecy-le-Vieux
932 ferieboliger