Destinationsguide

Øerne i Kodiak er klar til at blive udforsket

Udsigten over øen, bjergene og søen danner nogle fantastiske omgivelser for din ferie i Kodiak. Byen, der er berømt for sine muligheder for at tage på sejlture, sine muligheder for at fiske og sine restauranter, der serverer fisk og skaldyr, byder alle besøgende velkommen. Søger du efter specifikke faciliteter til din ferie? Vores ferieboliger har ofte både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Transport

Transport til og i Kodiak

Flyv til Kodiak, AK (ADQ), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 7,4 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du flyve til Ouzinkie, AK (KOZ), som ligger 15,9 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Kodiak, AK, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 41 ferieboliger nær Kodiak. Fra 17 Feriehuse til 12 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Kodiak på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Kodiak?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 17 Feriehuse i Kodiak. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Kodiak finder du:

  • Ferielejligheder: 12 ferieboliger
  • Studios: 15 ferieboliger
  • Byhuse: 2 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bed & Breakfast og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Kodiak?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 2 ferieboliger med pool i Kodiak. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.