Hvor skal jeg overnatte nær Sodankyla, FI?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 78 ferieboliger nær Sodankyla. Fra 64 bungalower til 12 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Sodankyla.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Sodankyla?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Sodankyla. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Pyhä-Luosto Nationalpark: 28 feriehuse
 • Lampivaara Ametystmine: 30 feriehuse
 • Guldgravermuseet: 20 feriehuse
 • Pelkosenniemi Kirke: 26 feriehuse
 • Pyhan Paavalin-kapellet: 36 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Sodankyla, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Sodankyla?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 64 bungalower i Sodankyla. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Sodankyla finder du:

 • Ferielejligheder: 12 ferieboliger
 • Træhytter: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Sodankyla?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 68 ferieboliger med sauna i Sodankyla. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Derfor elsker rejsende at besøge hyggelige Sodankyla

  Skovene og nordlyset udgør en smuk ramme om dit feriehjem i Sodankyla. Byen tiltrækker mange besøgende med sine safarier, sine muligheder for snescooterkørsel og sine muligheder for slædekørsel. Med en feriebolig får du et hjem væk fra hjemmet, og mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og udendørsgrill, hvis du skulle få lyst til lidt hjemmelavet mad.