Hvor skal jeg overnatte nær Greenwich, CT, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 163 ferieboliger nær Greenwich. Fra 119 bungalower til 22 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Greenwich.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Greenwich?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Greenwich. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Audubon Center: 247 feriehuse
 • Greenwich Point-parken: 267 feriehuse
 • Putnam-feriehuset: 276 feriehuse
 • Fernando Luis Alvarez-galleriet: 239 feriehuse
 • Southern New England Militærmuseum: 199 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Greenwich, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Greenwich?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 119 bungalower i Greenwich. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Greenwich finder du:

 • Ferielejligheder: 22 ferieboliger
 • Bondegårde: 2 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Greenwich?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 4 ferieboliger med sauna i Greenwich. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Den kunstneriske by Greenwich venter kun på dig

  Området kunst og katedraler er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Greenwich. Denne luksuriøse og romantiske by lokker besøgende til med sine blomster og sine spamuligheder. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Greenwich

  Leder du efter steder at besøge, mens du er i Greenwich? Tag børnene med og udforsk Bronx Zoo, Chelsea Piers og Rye Playland. Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til First Presbyterian Church og Grace Baptist Church eller tilbringe en interessant eftermiddag i Flinn Gallery at Greenwich Library eller Clay Art Center Gallery. For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene Cummings Park og Cove Island Park eller grønne områder som Audubon Center og Fort Stamford-parken.

  Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Stanwich Club, E. Gaynor Brennan Golf Course og Sterling Farms Golf Course. Mens du er i byen, kan du også overveje et besøg til Putnam-feriehuset og Bruce Museum of Arts and Science.