Hvor skal jeg overnatte nær Akaslompolo, FI?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 222 ferieboliger nær Akaslompolo. Fra 208 Feriehuse til 11 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Akaslompolo.

Kan jeg leje Feriehuse i Akaslompolo?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 208 Feriehuse i Akaslompolo. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Akaslompolo finder du:

 • Studios: 11 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 11 ferieboliger
 • Bungalower: 3 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Træhytter og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Akaslompolo?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 50 ferieboliger med internet/wi-fi i Akaslompolo. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd et ophold i kulturrige Akaslompolo

  Nyd blandt andet kultur og andre attraktioner i Akaslompolo. Byen, der er berømt for sine muligheder for skiløb, sine muligheder for at tage på udflugter og sine safarier, byder alle besøgende velkommen. Mange af vores ferieboliger har både fuldt udstyret køkken, en rummelig opholdsstue og nogle gange endda et boblebad, så du kan nyde en afslappet ferie.

  Sightseeing i og omkring Akaslompolo

  Håber du på at finde ting at lave i byen? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, som gør Akaslompolo til en helt særlig destination. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Kesänkijärvi (3,8 km)
  • Yllas Skisportssted (6,1 km)