Hvor skal jeg overnatte nær Salerno, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 3.559 ferieboliger nær Salerno. Fra 1.052 Feriehuse til 1.345 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Salerno.

Hvilke destinationer er de mest populære i Salerno?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Salerno. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Amalfikysten: 4.443 ferieboliger
 • Praiano: 3.535 ferieboliger
 • Amalfi: 3.080 ferieboliger
 • Positano: 405 ferieboliger
 • Ravello: 1.658 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Salerno! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Salerno?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Salerno, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Praiano: 3.535 feriehuse
 • Amalfi: 3.080 feriehuse
 • Positano: 405 feriehuse
 • Ravello: 1.658 feriehuse
 • Furore: 3.197 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Salerno?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Salerno finder du:

 • Salerno (QSR-Costa d'Amalfi): 1.575 ferieboliger
 • Napoli (NAP-Naples Intl.): 3.274 ferieboliger
 • Capri (PRJ-Capri Heliport): 3.347 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Salerno?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Salerno. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Amalfi, Italien: 4.528 ferielejligheder
 • Amalfi Strand: 3.663 ferielejligheder
 • Amalfi havn: 4.142 ferielejligheder
 • Atrani Strand: 4.496 ferielejligheder
 • Positano, Italien: 5.084 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Salerno, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Salerno-området ved Amalfi-kysten i Italien

Amalfi-kysten er et fantastisk smukt stykke af Italien’s kyst mod det Tyrrhenske Hav i Campanien, med idylliske fiskerlandsbyer der synes at klamre sig til klipperne. Denne dramatiske kyststrækning har tiltrukket turister i flere hundrere år og de fredelige strandbugter har lokket mange til at bygge ferievillaer på Amalfi-kysten. Salerno, der ligger langs med en af de større bugter på Amalfi-kysten, er en fint udgangspunkt for at udforske dette dejlige område.  Feriehuse og ferielejligheder i Salerno er en foretrukken base for at udforske bjergene og grotterne omkring Salerno og feriestederne langs Amalfi-kysten. I Salerno finder man regionens kulturer og traditioner forenet i en unik og næsten magisk atmosfære. 

Seværdigheder i Salerno-området ved Amalfi-kysten

Både Pompeji og Paestum ligger tæt på Salerno og er spændende at udforske under en ferie i feriebolig ved Amalfi-kysten.  Pompeji er den mest kendte seværdighed og en stor oplevelse, men Paestum er faktisk ligeså imponerende. Byen blev grundlagt i 600-tallet før vores tidsregning af græske kolonister og hed dengang Poseidonia, opkaldt efter den græske gud Poseidon. Her finder man bl.a. tre templer i dorisk stil, bygget til ære for Hera, Apollon og Athene. Napoli/Neapel er fin til en dagstur, når man holder ferie i en feriebolig på Amalfi-kysten eller i Salerno. Byen regnes for en af de smukkeste i Italien og fra havnen går færgerne til Capri eller Ischia.

Castellabate er en lille middelalderby beliggende på en 278 m høj bakketop ved havet og med en fantastisk udsigt.  Smalle gyder og trapper fører rundt i denne historiske by, der af UNESCO er blevet erklæret til verdens kulturarv.  Nedenfor Castellabate finder man smukke sandstrande.

Man skal køre op af smalle serpentineveje for at nå op til det maleriske Ravello, der ligger 350 m over havet og hvorfra man ligeledes har en fantastisk udsigt over Amalfi-kysten.  Allerede i det 19. århundrede var Ravello en populært feriested blandt aristokrater og kunstnere og det er lykkedes at bevare en charmerende atmosfære i denne nærmest bilfri by.

Salerno blev grundlagt af romerne omkring år 194 f.Kr., så byen har en lang historie og en del historiske monumenter og seværdigheder fra de forskellige epoker er velbevarede.  Den mest kendte er katedralen eller Duomo de San Matteo, der stammer fra 1085 og som man har udsigt til fra mange af ferieboligerne i Salerno.  Akvædukten fra det 9. århundrede er ligeledes værd at se og der gemmer sig mange små perler langs de elegante gader mellem boutiquerne og caféerne.  Det arkæologiske museum er et godt sted at starte, hvis man ønsker at dykke mere ned i områdets spændende historie.

Der findes ligeledes mange kunstskatte i Salerno.  På det lokale kunstmuseum finder man en samling af malerier fra renaissancen og fremad og man bør se freskoerne i San Giorgio barok-kirken. 

Der findes mange rigtig gode restauranter i Salerno, men man skal ikke vente at finde det helt store natteliv her.

Vejret i Salerno-området, Amalfi-kysten

Om sommeren kan temperaturen sagten komme op over 35 grader i juli og august.  Foråret og efteråret er meget populære tidspunkter for et besøg på Amalfi-kysten og i Salerno, da det er behagelig varmt, men luftfugtigheden er lav.  Selv midt om vinteren falder temperaturen sjældent under 10 grader og en feriebolig i Salerno-området er derfor ideel til en familie- eller kulturferie året rundt. 

Flybilletter til Salerno-området i Italien

Napoli Capodichino (NAP), lige udenfor Neapel, er den største lufthavn i Syd-Italien og ligger tæt på ferievillaerne på Amalfi-kysten i Salerno-området.  Brug nogle af de mange søgemaskiner på nettet til at finde et godt tilbud.

Udforsk destinationer i området omkring Salerno

Praiano
3.535 ferieboliger
Amalfi
3.080 ferieboliger
Positano
405 ferieboliger
Ravello
1.658 ferieboliger
Furore
3.197 ferieboliger
Agropoli
750 ferieboliger
Castellabate
747 ferieboliger
Atrani
2.212 ferieboliger
Laura
527 ferieboliger
Montecorice
748 ferieboliger
Maiori
2.321 ferieboliger
Vietri Sul Mare
1.468 ferieboliger
Marina Di Camerota
224 ferieboliger
Santa Maria di Castellabate
708 ferieboliger
Pioppi
422 ferieboliger
Conca dei Marini
1.247 ferieboliger
Eboli
269 ferieboliger
Campagna
48 ferieboliger
Capaccio-Paestum
500 ferieboliger
Sanza
106 ferieboliger