Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Gibraltar?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Gibraltar. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Gibraltarklippen: 17 feriehuse
 • St Michael's Cave: 17 feriehuse
 • Trafalgar Cemetery: 17 feriehuse
 • Den hellige treenigheds katedral: 17 feriehuse
 • 100-tons batteriet: 17 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Gibraltar, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Gibraltar?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 15 ferielejligheder i Gibraltar. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Gibraltar finder du:

  Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Gibraltar?

  Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 8 ferieboliger med anbefales til familier i Gibraltar. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

   Den imødekommende by Gibraltar venter kun på dig

   Området historiske seværdigheder og monumenter er blot nogle af grundene til at nyde en ferie i Gibraltar. Denne vandrevenlige og imødekommende by begejstrer især rejsende med sine barer, sine muligheder for at tage på udflugter og sine restauranter. Tænker du på at leje en feriebolig? De har ofte både et fuldt udstyret køkken, internetadgang og måske endda en pejs.

   Seværdigheder i og omkring Gibraltar

   Leder du efter steder at besøge, mens du er i Gibraltar? Gå ikke glip af vartegn som Gibraltar War Memorial, Den hellige treenigheds katedral og Tower of Homage. Hvis udendørslivet kalder, kan du for eksempel slikke lidt sol på Governor's Beach eller nyde den skønne natur i Gibraltarklippen og Sandy Bay. Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Algeciras Havn, Maria Cristina-parken og Ceutas havn. Overvej et besøg til Trafalgar Cemetery, Maurisk slot eller St Michael's Cave under dit ophold. Andre steder, du kan besøge i byen inkluderer Rosia Bay, 100-tons batteriet og Camp Bay.