Find det bedste sted i Pontorson

Hvor skal jeg overnatte nær Pontorson, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 394 ferieboliger nær Pontorson. Fra 213 bungalower til 20 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Pontorson.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Pontorson?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Pontorson. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Pontorson-Mont-Saint-Michel Station: 1.002 feriehuse
 • Ancien Moulin de Moidrey: 1.172 feriehuse
 • Folligny Station: 1.164 feriehuse
 • Combourg Station: 897 feriehuse
 • Bonnemain Station: 2.315 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Pontorson, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Pontorson?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 213 bungalower i Pontorson. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Pontorson finder du:

 • Ferielejligheder: 20 ferieboliger
 • Bondegårde: 19 ferieboliger
 • Mobilehomes: 17 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder lader og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Pontorson?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 13 ferieboliger med sauna i Pontorson. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Derfor elsker rejsende at besøge historiske Pontorson

  De landlige omgivelser og andre udendørs omgivelser skaber en indbydende atmosfære i Pontorson. Denne by med sine cykelmuligheder, sine restauranter og sine barer tiltrækker adskillige besøgende, og det samme gør dens vandrevenlige og naturskønne beliggenhed. Hvis du gerne vil holde ferie et sted med lidt mere plads, bør du overveje en feriebolig. Mange af dem har både internetadgang, aircondition og et køkken.

  Seværdigheder i og omkring Pontorson

  Er det første gang, du besøger Pontorson, og er du på jagt efter oplevelser? Tag børnene med og udforsk Alligator Bay, Avranches Botanisk Have og Biskoppens Have. Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tage en tur til Mont Saint-Michel Kloster og Ancien Moulin de Moidrey eller tilbringe en interessant eftermiddag i Archéoscope eller Mont Saint-Michel-bugtens Museum. Oplev udendørslivet og de skønne grønne områder Mont Saint-Michel Bugt og Mont Dol. Derudover ville en tur til Pointe du Grouin Sud, Avranches Slot eller Skt. Gervais-basilikaen også være en fin udflugt.