Hvor skal jeg overnatte nær Normandiet, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 7.912 ferieboliger nær Normandiet. Fra 3.365 Feriehuse til 2.434 Studios – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Normandiet.

Hvilke destinationer er de mest populære i Normandiet?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Normandiet. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Haute-Normandie: 3.028 ferieboliger
 • Courseulles-sur-Mer: 472 ferieboliger
 • Deauville: 2.050 ferieboliger
 • Rouen: 150 ferieboliger
 • Nocé: 37 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Normandiet! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Normandiet?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Normandiet, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Courseulles-sur-Mer: 472 feriehuse
 • Deauville: 2.050 feriehuse
 • Rouen: 150 feriehuse
 • Nocé: 37 feriehuse
 • Torigny-les-Villes: 143 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Normandiet?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Normandiet finder du:

 • Le Havre (LEH-Octeville): 2.112 ferieboliger
 • Dieppe (DPE-Saint-Aubin): 595 ferieboliger
 • Cherbourg (CER-Maupertus): 475 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Normandiet?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Normandiet. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Juno Strand: 1.596 ferielejligheder
 • Courseulles-sur-Mer-fiskemarkedet: 1.598 ferielejligheder
 • Caen Mindesmærke: 1.666 ferielejligheder
 • Natural Reserve of the Seine Estuary: 2.472 ferielejligheder
 • Sword Beach: 2.426 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Normandiet, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i en feriebolig i Normandiet

Med en ferielejlighed eller et feriehus i Normandiet har du et fantastisk udgangspunkt for at opleve dette spændende område. Rouen er Normandiets historiske hovedstad og er kendt for sine velbevarede huse fra middelalderen og renaissancen. Jeanne d`Arc blev brændt på Place du Vieux-Manche, byens torv, i 1431. Der findes nogle fantastiske kirker i Rouen, bl.a. Notre-Dame katedralen, Saint Ouen kirken fra det 12.-15. århundrede og Saint Maclou kirken i gotisk stil. Der findes mange museer i Rouen, heriblandt Musee des Beaux-Arts, med malerier af bl.a. Monet, Musée des antiquités, et kunst- og historisk museum med værker fra antikken og gotikken samt Musée de la Céramique med en storslået samling af fayence og porcellæn.

Seværdigheder tæt på dit feriehus i Normandiet

Der er mange spændende seværdigheder i Normandiet, der måske bedst opleves under en bilferie i Frankrig.

Claude Monets hus og have, og landsbyen Giverny, der var nogle af hans foretrukne motiver, ligger i departementet Eure i Normandiet og tiltrækker hvert år 1/2 million besøgende fra hele verden.

Calvados er en region der er præget af landbrug og kendt for sine oste, cider (æblevin) og selvfølgelig Calvados æblebrændevin.

Trouville og Deauville, begge fashionable feriesteder med lang tradition, ligger ved Cote Fleurie, mens Cote de Nacre Luc-sur-Mer og Courseulles-sur-Mer byder på knap så dyre alternativer til en ferie i et feriehus i Normandiet.

Havnebyen Caen blev næsten totalt ødelagt under 2. verdenskrig, men klostrene Abbaye aux Dames og Abbaye aux Hommes, der blev grundlagt af den engelske konge Vilhelm Erobreren og hans hustru Mathilda, undgik ødelæggelse.

Normandiet er måske mest kendt som det sted hvor D-dags invasionen fandt sted i 1944 og under en ferie i en feriebolig i Normandiet har man rig mulighed for at besøge de forskellige steder og mindesmærker fra D-dag. Resterne af de enorme præfabrikerede havne, der blev slæbt over den Engelske Kanal til hjælp for troppernes landgang, kan stadig ses på stranden ved Arromanches-les-Bains. På Musee du Debarquement kan man se kort, modeller, fotografier og et diorama om de allieredes landing i Normandiet. Invasionsstrandene Sword, Juno, Gold og Omaha Beach ligger i Calvados og Utah Beach ligger i Manche.

Der ligger 9.300 amerikanske soldater begravet på den amerikanske kirkegård i Normandiet, der ligger ved Omaha Beach, hvor 1st Division landede på D-dag. Man finder yderligere historiske mindesmærker ved Point du Hoc, hvor der er opsat et monument til de amerikanske rangers, der besteg de stejle klipper for at ødelægge et vigtigt tysk kystbatteri, og ved Utah Beach, hvor 4th Infantry Division gik i land.

Manche er omgivet af den Engelske Kanal på tre sider og her ligger en af de mest besøgte seværdigheder i Frankrig, Mont-St.-Michel, der stadig bebos af benediktinermunke. Af andre seværdigheder i Manche kan nævnes den historiske by Coutances, og Granville, hvor den berømte modedesigner Christian Dior opvoksede og hvor der idag findes et museum om Christian Dior.

Aktiv ferie i feriehus i Normandiet

Holder man ferie i en feriebolig i Orne regionen kan man prøve mange udendørs aktiviteter i Frankrigs største nationalpark, Parc Regional du Normandie-Maine. Man kan også prøvesmage oste i La Maison du Camembert, forkæle krop og sjæl med behandlinger i termalbadene ved Bagnoles-de-L'Orne, og opleve hesteshows på Haras national du Pin-stutteriet.

Udforsk destinationer i området omkring Normandiet

Courseulles-sur-Mer
472 ferieboliger
Deauville
2.050 ferieboliger
Rouen
150 ferieboliger
Nocé
37 ferieboliger
Torigny-les-Villes
143 ferieboliger
Caen
491 ferieboliger
Bayeux
470 ferieboliger
Arromanches-les-Bains
481 ferieboliger
Le Havre
1.204 ferieboliger
Ver-sur-Mer
534 ferieboliger
Port-en-Bessin-Huppain
427 ferieboliger
Trouville-sur-Mer
1.810 ferieboliger
Cabourg
1.827 ferieboliger
La Bloutière
202 ferieboliger
Percy-en-Normandie
249 ferieboliger
Isigny-le-Buat
266 ferieboliger
Champeaux
448 ferieboliger
Carolles
414 ferieboliger
Offranville
375 ferieboliger
Honfleur
1.293 ferieboliger