Destinationsguide

Vælg en feriebolig til dit ophold i Dinkelscherben

Opdag Dinkelscherbens unikke charme med et ophold i et feriehjem. Du finder masser at opleve i dette område. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Dinkelscherben

Søger du efter ting at lave under dit ophold? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og oplev alt, der gør Dinkelscherben til et skønt rejsemål. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Legoland (23,2 km)
  • Golf Augsburg (20,6 km)
  • Konigstherme (23,4 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Dinkelscherben

Flyv til Memmingen (FMM-Allgäu), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 46,5 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du flyve til München (MUC-Franz Josef Strauss Intl.), som ligger 88,9 km væk.

Rejser du med tog, så tag til Dinkelshcerben Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Dinkelscherben, DE?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 51 ferieboliger nær Dinkelscherben. Fra 12 Feriehuse til 37 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Dinkelscherben.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Dinkelscherben?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Dinkelscherben. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Dinkelshcerben Station: 109 feriehuse
  • Sontheim-Brenz Station: 118 feriehuse
  • Türkheim (Bay) Station: 106 feriehuse
  • Nordendorf Station: 56 feriehuse
  • Langweid (Lech) Station: 56 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Dinkelscherben, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Dinkelscherben?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 12 Feriehuse i Dinkelscherben. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Dinkelscherben finder du:

  • Ferielejligheder: 37 ferieboliger
  • Studios: 36 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Dinkelscherben?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 2 ferieboliger med pool i Dinkelscherben. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.