Destinationsguide

Oplev den smukke kulisse solnedgangene i Ottertail udgør

De landlige omgivelser og søen udgør en smuk baggrund for Ottertail. Byen tiltrækker mange besøgende med sine muligheder for at fiske, sine muligheder for snescooterkørsel og sine chokoladeforretninger. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Ottertail

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Ottertail et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle få af områdets mest imponerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Glendalough Statspark (16,5 km)
  • Tapley Park (29,4 km)

Hvor skal jeg overnatte nær Ottertail, MN, US?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 81 ferieboliger nær Ottertail. Fra 39 Træhytter til 39 Feriehuse – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Ottertail på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Ottertail?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Ottertail. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Thumper Pond Golfbane: 103 feriehuse
  • Glendalough Statspark: 96 feriehuse
  • New York Mills Regionale Kulturcenter: 50 feriehuse
  • Prospect House & Borgerkrigsmuseum: 94 feriehuse
  • Det Historiske Museum i East Otter Tail County: 96 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Ottertail, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Træhytter i Ottertail?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 39 Træhytter i Ottertail. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Ottertail finder du:

  • Feriehuse: 39 ferieboliger
  • Sommerhuse: 39 ferieboliger
  • Bungalower: 39 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Mobilehomes/autocampere og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Ottertail?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 58 ferieboliger med internet/wi-fi i Ottertail. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.