Hvor skal jeg overnatte nær Kerry (amt), IE?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 971 ferieboliger nær Kerry (amt). Fra 389 Bungalower til 40 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Kerry (amt).

Hvilke destinationer er de mest populære i Kerry (amt)?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Kerry (amt). De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Dinglehalvøen: 406 ferieboliger
 • Tralee: 67 ferieboliger
 • Killarney: 141 ferieboliger
 • Ring of Kerry: 135 ferieboliger
 • Dingle: 164 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Kerry (amt)! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Kerry (amt)?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Kerry (amt), der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Tralee: 67 feriehuse
 • Killarney: 141 feriehuse
 • Dingle: 164 feriehuse
 • Kenmare: 226 feriehuse
 • Portmagee: 136 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Kerry (amt)?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Kerry (amt) finder du:

 • Cahirciveen (CHE-Reeroe): 482 ferieboliger
 • Killarney (KIR-Kerry): 285 ferieboliger
 • Reeroe Airport (CHE): 512 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Kerry (amt)?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Kerry (amt). De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Dingle Oceanworld-akvariet: 350 ferielejligheder
 • Seanchai - Kerry Literary and Cultural Centre: 137 ferielejligheder
 • Killarney Station: 428 ferielejligheder
 • Farranfore Station: 297 ferielejligheder
 • Rathmore Station: 155 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Kerry (amt), som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i County Kerry, Irland

County Kerry ligger i den sydvestlige del af Irland, hvor de bjergrige halvøer Beara, Iveragh og Dingle stikker ud i Atlanterhavet. County Kerry er et enestående smukt naturområde, hvor klippekysten gemmer på både idylliske badebugter og stejle klipper. Under en ferie i en feriebolig i County Kerry kan du ikke blot opleve den fantastiske natur eller vandre langs stranden, du har mulighed for at fiske, cykle, spille golf, se de mange mystiske fortidsminder fra Irlands historie og nyde en ægte, irsk øl sammen med de lokale.

Tralee er County Kerrys travle, 800 år gamle hovedstad og her finder den berømte Rose of Tralee festival sted hvert år i august. Man kan få ruter og guider til Carrantuohill, Irlands højeste bjerg, hos Tralee Mountaineering Club, og så findes der adskillige gode golfbaner.

Killarney har gennem mange årtier været et populært rejsemål i Irland. Det er er en smuk by, der er omgivet af bjerge og søer, hvoraf de fleste ligger i Killarney National Park, med floder, skove, søer og et stort antal vandrestier i forskellige sværhedsgrader. I selve byen finder man traditionelle, irske pubber, butikker med lokalt kunsthåndværk, gode lokale restauranter og et stort udvalg af ferielejligheder og feriehuse i Kerry.

Ferieaktiviteter og seværdigheder i County Kerry, Irland

County Kerry er uden tvivl det mest idylliske og dramatisk-smukke hjørne af Irland, og hvad enten du vil holde ferie i en feriecottage i County Kerry for at opleve landskaberne og tage på vandreture eller fordi du vil holde en aktiv ferie, har County Kerry noget at byde på. The Ring of Kerry på Iveragh halvøen er kendst som den smukkeste rute i Kerry.

Der er mange historiske seværdigheder i County Kerry, heriblandt Gallorus Oratory, Staigue Fort, Derrynane House og Ardfert Cathedral, hvilke man alle kan opleve under en sightseeingtur i ferien i Kerry.

Golf er en stor sport i County Kerry, og der findes et kæmpe antal championship, links og pitch and putt golfbaner som man kan prøve under en ferie i en feriebolig i Kerry. Golfferie i County Kerry er vældig populært og en god måde at få set dette hjørne af Irland.

Også lystfiskere vil nyde en ferie i Kerry. Man kan fange ørred og laks i floderne Flesk, Laune, Inny og Cummeragh og det er blot nogle af de mange floder man kan prøve at fiske i under en ferie i et feriehus i Kerry. Alternativt kan man tage på dybhavsfiskeri, og søerne Muckross Lake, Lough Guitane, Lough Iskanamacteery or Lough Acoose er specielt gode fiskeområder.

Vejret i County Kerry, Irland

Som overalt i Irland skifter vejret hurtigt mellem sol og regn i County Kerry. Klimaet er dog mildt med gennemsnitlige sommertemperaturer på omkring 17?C og vintertemperaturer på omkring 7?C. i

Flybilletter til County Kerry, Irland

Kerry International Airport (KIR) ligger kun 15 min. kørsel fra Killarney og her lander RyanAir og Aer Arann fly fra henholdsvis London og Manchester (MAN). Shannon International Airport (SNN) ligger indenfor 2 timers kørsel fra ferieboligerne i County Kerry og her landet dagligt fly fra Southampton (SOU), Bournemouth (BOH) og andre lufthavne i Storbritanien. Flybilletter til Kerry og Shannon er billige, alternativt kan man flyve til Dublin og enten tage toget, hvilket tager 4 timer, eller leje en bil.