Find det bedste sted i Corrèze

Hvor skal jeg overnatte nær Corrèze, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 553 ferieboliger nær Corrèze. Fra 250 bungalower til 49 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Corrèze på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilke destinationer er de mest populære i Corrèze?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Corrèze. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Brive-la-Gaillarde: 340 ferieboliger
 • Beaulieu-sur-Dordogne: 361 ferieboliger
 • Nonards: 363 ferieboliger
 • Tulle: 145 ferieboliger
 • Argentat: 189 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Corrèze! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Corrèze?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Corrèze, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Brive-la-Gaillarde: 340 feriehuse
 • Beaulieu-sur-Dordogne: 361 feriehuse
 • Nonards: 363 feriehuse
 • Tulle: 145 feriehuse
 • Argentat: 189 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Corrèze?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Corrèze. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Allassac Station: 643 ferielejligheder
 • Vigeois Station: 332 ferielejligheder
 • Bort-les-Orgues Station: 590 ferielejligheder
 • Meymac Jassonneix Station: 104 ferielejligheder
 • Larche Station: 1.322 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Corrèze, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Corrèze

Hold en dejlig familieferie i franske Corrèze, der byder på skøn natur, spændende kultur og en sprudlende historie - foruden den uforlignelige franske gastronomi. Her finder man let den helt perfekte feriebolig, hvad enten det skal være et chateau stort nok til at rumme alle generationer eller en romantisk lille ferielejlighed, der akkurat er stor nok til et kærestepar.

Corrèzes beliggenhed og historie

Departementet Corrèze har navn efter Corrèzefloden og ligger sydligt i det centrale Frankrig. Det er et af de originale 83 departementer, der blev udstykket under Den Franske Revolution, den 4. marts 1790. Departementet er en del af Limousin-regionen. Tulle er hovedby i departementet, men Brive-la-Gaillarde er den største by. Lej en feriebolig i Corrèze og lær mere om den franske kultur i området.

Seværdigheder i Corrèze

Egnen omkring Corrèze byder på spektakulær natur, smukke parker og haver samt diverse dyreparker, der bliver et sikkert hit hos de mindste. Plateau de Mille Vaches er bestemt også én af de naturseværdigheder, man bør stoppe op ved. Herudover finder man nogle af Frankrigs dejligste landsbyer i dette departement. Collonges-la-Rouge, Curemonte, Saint-Robert, Ségur-le-Chateau og Turenne er alle landsbyer, der officielt kan smykke sig med titlen ”Frankrigs smukkeste landsby”. Besøg de lokale kirker og markeder og nyd stemningen i fulde drag med en god portion trøfler og rødvin! Lej en romantisk ferielejlighed i en af disse henrivende landsbyer og find her en rolig base for udforskningen af området.

Fritidsmuligheder i Corrèze

Corrèze byder på masser af spændende fritidsaktiviteter – lige fra golf, vandaktiviteter såsom kajakroning og fiskeri i Corrèzefloden, ridning, klatreture og MTB til luftballon-ture. Derudover er der rig mulighed for at nyde godt af den velkendte franske gastronomi på hyggelige kroer og restauranter i hele området. Lej en feriebolig i Corrèze og oplev en energifyldt familieferie.

Seværdigheder i og omkring Corrèze

Er det første gang, du besøger Corrèze, og er du på jagt efter oplevelser? Hvis det er udendørsoplevelser, der står på dagsordenen, kan du for eksempel nyde den smukke natur i Gimel-vandfaldene, Chamberet Arboret og Jean Saintangel Have. Sjove steder at besøge i byen inkluderer blandt andet Golf de Neuvic og Golf du Chammet. Overvej et besøg til Arboretum du château de Neuvic d'Ussel, Volcan d'Auvergne eller Vézère-dalen under dit ophold. Andre steder, du kan besøge i byen inkluderer Musee du President Jacques Chirac, Sedieres Slot og Tulle-katedralen.