Find det bedste sted i Stonington

Hvor skal jeg overnatte nær Stonington, CT, US?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 462 ferieboliger nær Stonington. Fra 312 bungalower til 28 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Stonington.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Stonington?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Stonington:

 • Pawcatuck: 18 ferieboliger
 • Mystic: 99 ferieboliger
 • West Mystic: 79 ferieboliger
 • Niantic: 36 ferieboliger
 • Noank: 74 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Stonington?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Stonington. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Stonington's Old Lighthouse Museum: 841 feriehuse
 • Stonington Vineyard: 701 feriehuse
 • Captain Nathaniel Brown Palmer House: 770 feriehuse
 • Elmridge Golf Course: 821 feriehuse
 • Saltwater Farm Vineyard: 728 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Stonington, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Stonington?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 312 bungalower i Stonington. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Stonington finder du:

 • Ferielejligheder: 28 ferieboliger
 • Træhytter: 3 ferieboliger
 • Bondegårde: 2 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder både og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Stonington?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 5 ferieboliger med sauna i Stonington. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Udforsk den smukke kulisse stranden udgør i Stonington

  Strandene og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Stonington. Rejsende, der besøger denne familievenligeby, roser den for sine indkøbsmuligheder, sine vingårde og sine restauranter. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold er en feriebolig værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

  Seværdigheder i og omkring Stonington

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring Stonington? Nogle af områdets familievenlige trækplastre for rejsende inkluderer blandt andet Mystic Aquarium and Institute for Exploration, The Flying Horse Carousel og Water Wizz of Westerly. Besøgende, der leder efter kulturelle oplevelser i nærheden, kan tilbringe en oplysende eftermiddag med at udforske Mystic Seaport - The Museum of America and the Sea. Nyd udendørslivet med et besøg på strandene Dubois Beach, Napatree Point og East Beach Watch Hill. Du kan tage en shoppingtur til Olde Mistick Village, Tanger Outlet Foxwoods og Crystal Mall. Sjove steder at besøge i byen inkluderer blandt andet Saltwater Farm Vineyard og Stonington Vineyard. Andre ting du kan tage dig til, mens du er i byen, inkluderer for eksempel et besøg til Stonington Country Club, Captain Nathaniel Brown Palmer House og Stonington's Old Lighthouse Museum.