Destinationsguide

Nyd øerne i Karrebæksminde

Udsigten over øen og andre udendørs omgivelser skaber en indbydende atmosfære i Karrebæksminde. Du løber aldrig tør for oplevelser i dette område. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Karrebæksminde

Uanset om du er en eventyrlysten rejsende eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Karrebæksminde et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle få af områdets mest imponerende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Sjælland (21,7 km)
  • Præstø Fjord (24,9 km)

Hvor skal jeg overnatte nær Karrebæksminde?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 79 ferieboliger nær Karrebæksminde. Fra 68 Feriehuse til 7 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Karrebæksminde.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Karrebæksminde?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Karrebæksminde. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Vestsjællands Kunstmuseum: 239 feriehuse
  • Gavnø Slot: 151 feriehuse
  • Næstved Nord Station: 141 feriehuse
  • Knuthenlund: 367 feriehuse
  • Ringsted Kongrescenter: 53 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Karrebæksminde, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Karrebæksminde?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 68 Feriehuse i Karrebæksminde. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Karrebæksminde finder du:

  • Ferielejligheder: 7 ferieboliger
  • Træhytter: 3 ferieboliger
  • Sommerhuse: 3 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bungalower og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med internet/wi-fi i Karrebæksminde?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internet/wi-fi blandt vores 63 ferieboliger med internet/wi-fi i Karrebæksminde. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.