Destinationsguide

Rejs til elegante Loué

Haverne og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Loué. Rejsende sætter stor pris på denne imødekommende by med sine restauranter. Skt. Julien-katedralen og Circuit de la Sarthe er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold, har HomeAway et fantastisk udvalg af ferieboliger, som er værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Loué

Er du på jagt efter oplevelser i byen? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og oplev alt, som gør Loué til en helt særlig destination. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

 • Circuit de la Sarthe (26,5 km)
 • Golf de Sablé-Solesmes (25,9 km)
Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Loué

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde omgivelserne, er Loué et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle få af områdets mest utrolige naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Brulonsøen (7,7 km)
 • Hulerne ved Saulges (19,5 km)
Transport

Kom omkring i Loué

Flyv til Le Mans (LME-Arnage), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 25,5 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du i stedet booke en flyrejse til Angers (ANE-Angers - Loire), som ligger 50,1 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Loué, FR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 34 ferieboliger nær Loué. Fra 14 Feriehuse til 13 Træhytter – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Loué på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Loué?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Loué. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Voutré Station: 107 feriehuse
 • Château de Sillé-le-Guillaume: 113 feriehuse
 • Jardin Public De Beaumont-sur-Sarthe (offentlig have): 164 feriehuse
 • Morannes Station: 136 feriehuse
 • Beaumont-sur-Sarthe Kirke: 164 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Loué, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Loué?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 14 Feriehuse i Loué. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Loué finder du:

 • Træhytter: 13 ferieboliger
 • Sommerhuse: 13 ferieboliger
 • Bungalower: 13 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Chateauer og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Loué?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 10 ferieboliger med pool i Loué. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.