AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Nyd et ophold i uforstyrrede Milos

Strandene og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Milos. Denne by er blandt andet kendt for sine muligheder for at udforske huler og sine muligheder for at windsurfe. Hvorfor ikke overveje en feriebolig til din familieferie, dit romantiske ophold eller din tur med vennerne? Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Vejret

Vejret i Milos

Drømmer du om en ferie, hvor du kan få brugt sommergarderoben, så er juli, juni, august og september årets varmeste måneder med en gennemsnitlig temperatur på 28°C.

Naturseværdigheder

Oplev strande og andre naturskønne seværdigheder i Milos

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde omgivelserne, er Milos et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle få af områdets mest imponerende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Plathiena Strand (1,4 km)
  • Firopotamos Strand (1,6 km)
  • Sarakiniko Strand (3,3 km)
  • Papikinou Strand (4 km)
  • Alogomantra Strand (5,7 km)
  • Papafragas Strand (7 km)
Transport

Kom omkring i Milos

Flyv til Milos (MLO-Milos Island National), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 6,7 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Milos, GR?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 103 ferieboliger nær Milos. Fra 47 Feriehuse til 11 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Milos på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.