Hvor skal jeg overnatte nær AG, IT?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.336 ferieboliger nær AG. Fra 616 bungalower til 476 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær AG på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilke destinationer er de mest populære i AG?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i AG. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Sciacca: 173 ferieboliger
 • Agrigento: 601 ferieboliger
 • Sciacca: 791 ferieboliger
 • Licata: 137 ferieboliger
 • Licata: 75 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i AG! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i AG?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i AG, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Agrigento: 601 feriehuse
 • Sciacca: 791 feriehuse
 • Licata: 137 feriehuse
 • Licata: 75 feriehuse
 • Siculiana: 413 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i AG?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i AG. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Scala dei Turchi: 595 ferielejligheder
 • Porto Palo Havn: 901 ferielejligheder
 • Agrigento Hovedbanegård: 526 ferielejligheder
 • Comitini Zolfare Station: 504 ferielejligheder
 • Canicattì Station: 452 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i AG, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Agrigento

Lej en feriebolig i Agrigento, hvor man enten kan dase på den solbeskinnede strand eller gå på opdagelsesrejse blandt de velbevarende, historiske seværdigheder. Nyd sydens sol og bliv blæst væk af det historiske vingesus, når den kommende familieferie lander i én af Siciliens ældste byer.

Agrigentos beliggenhed og historie

Byen Agrigento ligger på Siciliens sydkyst, midt i Middelhavet. Kystbyen blev grundlagt på et plateau mellem to floder og en højderyg af grækerne omkring år 580 før Kristus. Under De Puniske Krige var denne by et stridens æble for grækerne og romerne. I dag er der fred og ro i denne fantastiske by, og vælger man et feriehus på egnen, kommer man helt tæt på udgravningerne af det antikke Agrigento.

Seværdigheder i Agrigento

Byens største seværdighed er netop udgravningerne af det antikke Agrigento, der også kendes som Tempeldalen. Det er til trods for, at de udgravede områder teknisk set ligger på en højderyg. Når man bor i feriebolig nær Agrigento, er et besøg i denne enorme, arkæologiske park et must see. Her finder man bl.a. de velbevarede doriske templer, der stammer helt tilbage fra dengang, byen blev grundlagt. De udgravede områder er med på UNESCO's verdensarvsliste og figurerer som en vigtig del af den græske kulturarv (uden for græsk territorium).

Fritidsmuligheder i Agrigento

Foruden de mange spændende arkæologiske steder, kan også resten af området udforskes til fods eller på cykel. Agrigento er desuden perfekt til en herlig badeferie, da byen har strande, der lægger op til timevis af sjove aktiviteter for børn og voksne. Når sulten melder sig, handler det blot om at vælge én af de mange lokale restauranter. Nyd et glas køligt vin i solen, mens pastaen lokker på den ternede dug. Eller nyd en afslappet familiemiddag hjemme i den lejede ferielejlighed.