Hvor skal jeg overnatte nær Campo de Peñafiel, ES?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 97 ferieboliger nær Campo de Peñafiel. Fra 6 ferielejligheder til 5 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Campo de Peñafiel.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Campo de Peñafiel?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Campo de Peñafiel. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Montecastro: 80 feriehuse
  • Bodegas Protos: 77 feriehuse
  • Bodegas Emina: 68 feriehuse
  • Bodegas Emilio Moro: 77 feriehuse
  • San Pablo Kirke: 76 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Campo de Peñafiel, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Campo de Peñafiel?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 6 ferielejligheder i Campo de Peñafiel. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Campo de Peñafiel finder du:

  • Bungalower: 5 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Campo de Peñafiel?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 1 ferieboliger med anbefales til familier i Campo de Peñafiel. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.