Destinationsguide

Book en feriebolig til dit ophold i Wies

Opdag Wiess unikke charme med et ophold i et feriehjem. Du finder masser at opleve i dette område. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Wies

Håber du på at finde ting at se i området? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, hvad Wies har at byde på. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Golfclub Schloss Frauenthal (10,5 km)
  • Tropfsteinhöhle Griffen (41,7 km)
Transport

Transport til og i Wies

Flyv til Graz (GRZ-Thalerhof), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 33,3 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du også flyve til Maribor (MBX-Edvard Rusjan), som ligger 41,4 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Wies, AT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 78 ferieboliger nær Wies. Fra 41 Feriehuse til 21 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Wies på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Wies?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Wies. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Österreichische Skulpturenpark: 133 feriehuse
  • Rogla Skisportssted: 61 feriehuse
  • Deutschlandsberg Burg: 120 feriehuse
  • Schwarzlsee: 132 feriehuse
  • Tropfsteinhöhle Griffen: 225 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Wies, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Wies?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 41 Feriehuse i Wies. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Wies finder du:

  • Ferielejligheder: 21 ferieboliger
  • Villaer: 2 ferieboliger
  • Træhytter: 3 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Wies?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 13 ferieboliger med pool i Wies. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.