Hvor skal jeg overnatte nær Sitges, ES?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.540 ferieboliger nær Sitges. Fra 849 ferielejligheder til 539 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Sitges på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Sitges?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Sitges:

 • Barceloneta: 582 ferieboliger
 • Det gotiske kvarter: 1.538 ferieboliger
 • El Born: 1.025 ferieboliger
 • Dreta de l'Eixample: 2.597 ferieboliger
 • El Raval: 1.774 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Sitges?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Sitges. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • San Sebastian-stranden: 2.198 feriehuse
 • Sitges Station: 2.193 feriehuse
 • Garraf Station: 6.038 feriehuse
 • Aiguadolc Port: 2.377 feriehuse
 • Maricel Museum: 2.183 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Sitges, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Sitges?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 849 ferielejligheder i Sitges. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Sitges finder du:

 • Bungalower: 539 ferieboliger
 • Bondegårde: 6 ferieboliger
 • Chateauer: 6 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Sitges?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 13 ferieboliger med sauna i Sitges. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Ferie i Sitges ved Barcelona

  Sitges i Spanien er en indbydende lille by ved Cataloniens kyst, ca. 36 km syd-øst for Barcelona. Det er selvfølgelig oplagt at tage en dagsudflugt til Barcelona under en ferie i en feriebolig i Sitges, men der er så meget at se og foretage sig, at man sagtens kan tilbringe hele ferien her. Den lange sandstrand og det rene badevand tiltrækker mange turister fra hele Europa og byen er ligeledes kendt for sit årlige karneval i slutningen af februar samt sit livlige natteliv. Sitges er en så smuk og spændende en by, at mange der har holdt ferie i en feriebolig her, ender med at flytte hertil, heriblandt mange kunstnere og forfattere.

  Ferieaktiviteter i Sitges, Costa Dorada

  Strandene tiltrækker mange turister og byen er godt rustet til at byde dem velkommen med barer, restauranter, discoteker, natklubber, tre yachthavne, mange feriehuse, ferielejligheder, hoteller og pensioner. Der findes over 30 strande og badebugter på denne del af Costa Dorada, hvor man kan nyde solen og havet. Det spænder lige fra bystrande, der er meget vebesøgt, til ensomme strande man stort set har for sig selv. Der findes også nudiststrande ved Sitges.

  Kulinarisk set bliver man positivt overrasket i Sitges. Der findes traditionelle spanske restauranter samt italienske, franske, japanske og kinesiske spisesteder og naturligvis gode fiskerestauranter.

  Seværdigheder i Sitges

  Udover strande, god mad, sol og dejlige ferieboliger er der flere seværdigheder i Sitges, som San Bartolomé og Santa Tecla kirkerne. I august afholdes den store sommerfestival og i september finder Santa Tecla folklorefestivalen sted. I marts kan man se fantastiske veteranbiler under Barcelona-Sitges rallyet og i november afholdes den catalonske internationale filmfestival. Nattelivet i Sitges er i fuldt sving året rundt, barerne og discotekerne ligger omkring gaden med det provokerende navn "Sin Street" (syndens gade).

  Sitges er velegnet til en familieferie. Her er gode restauranter, dejlige sikre strande, masser af underholdning, store feriehuse med egen pool, alt sammen indenfor en times kørsel fra Spaniens største forlystelsespark Port Aventura ved Salou, der er Spaniens mest besøgte forlystelsespark med 3,5 mio. besøgende hvert år og en af de største forlystelsesparker i Europa. Her findes helt fantastiske rutsjebaner og attraktioner samt et vandland.

  Barcelona er en spændende, pulserende og kosmopolitisk storby med en lang historie, der især ses i byens gotiske kvarter, hvor der findes en enestående samling af middelalderbygninger, gotiske paladser og charmerende smalle gader og stræder. Barcelona er også et center for kunst, kultur og arkitektur og byder på mange museer og udstillinger med historiske og moderne samlinger. Nattelivet i Barcelona er legendært og kulinarisk kan man opleve alt det bedste fra det spanske køkken på restauranter i verdensklasse samt på mere ydmyge tapasbarer. Sidst men ikke mindst, er shoppingmulighederne i Barcelona helt i top.

  Naturparken El Garraf ved Sitges indbyder til vandreture og man kan vælge at deltage i guidede ture. Her findes et rigt fugleliv, der hvert år tiltrækker mange besøgende. Man kan ligeledes tage lange vandreture ved havet, f.eks. fra stranden i Sitges til stranden ved Vilanova I la Geltrú.

  Vejret i Sitges ved Barcelona

  Med over 300 solskinsdage om året er Sitges er godt rejsemål året rundt og på grund af sit unikke mikroklima, har Sitges den længste sommer i Spanien. Havet er varmt nok til at bade i fra april helt frem til oktober.

  Flybilletter til Sitges

  Lufthavnen i Barcelona (BCN) ligger kun ca. 3/4 times kørsel fra feriehusene og ferielejligheder i Sitges. Der tilbydes mange billige flybilletter til Barcelona, så brug en af de mange søgemaskiner på nettet til at finde gode tilbud.

  Oplevelser og attraktioner i og omkring Sitges Centrum

  Vil du finde attraktioner i byen? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, som gør Sitges Centrum til en helt særlig destination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Terramar Golfklub (2,4 km)
  • Torre del Veguer Vingård (6,3 km)
  • J.B. Berger Vingård (12,3 km)
  • Cusco Berga Vingård (13 km)
  • Cusco Berga (13 km)
  • Can Rafols dels Caus-vingården (13,6 km)

  Oplev strande og andre naturskønne seværdigheder i Sitges Centrum

  Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Sitges Centrum et fantastisk sted at nyde naturen. Dette er nogle få af områdets mest fascinerende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • La Ribera Strand (0,3 km)
  • San Sebastian-stranden (0,6 km)
  • Sitges Ved Stranden (1 km)
  • Balmins Strand (1,1 km)
  • Sausalito Strand (1,5 km)
  • Platja de la Barra (1,9 km)