AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Destinationsguide

Marinaen i Brockville er klar til at blive udforsket

Nyd blandt andet kirker og andre attraktioner i Brockville. Denne by tiltrækker adskillige besøgende med sine muligheder for at tage på sejlture, sin flodbred og sin udsigt over øen, og det samme gør dens imødekommende og naturskønne beliggenhed. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i og omkring Brockville

Vil du finde oplevelser i byen? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og oplev alt, som gør Brockville til en helt særlig destination. Her er nogle af de mest populære seværdigheder, som ligger højst 50 km fra byens centum:

 • Brockville Highland Golf Club (1 km)
 • Brockville Country Club (3,1 km)
 • Palings Family Fun Centre (3,3 km)
Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Brockville

Uanset om du er på jagt efter eventyr eller bare vil nyde de smukke omgivelser, er Brockville et fantastisk sted at nyde naturen. Dette er nogle få af områdets mest utrolige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

 • Brock Trail Head (1,9 km)
 • Mac Johnson Wildlife Area (4,1 km)
 • Kring Point State Park (28,1 km)
Transport

Sådan kommer du til og omkring i Brockville

Den nærmeste lufthavn ligger i Ogdensburg, NY (OGS-Ogdensburg Intl.), 19,5 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyafgang, der passer til din rejse, kan du i stedet booke en flyrejse til Ottawa, ON (YOW-Macdonald-Cartier Intl.), som ligger 80,3 km væk.

Hvis du hellere vil tage toget, så tag til Brockville Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Brockville, ON, CA?

Vores annoncer i 2020 tilbyder et stort udvalg af 16 ferieboliger nær Brockville. Fra 4 Sommerhuse til 4 Træhytter – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Brockville på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Brockville?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Brockville. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Brock Trail Head: 40 feriehuse
 • Brockville Arts Centre: 41 feriehuse
 • Brockville Museum: 41 feriehuse
 • Brockville Station: 41 feriehuse
 • Brockville Railroad Tunnel South Entrance: 40 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Brockville, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Sommerhuse i Brockville?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 4 Sommerhuse i Brockville. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Brockville finder du:

 • Træhytter: 4 ferieboliger
 • Feriehuse: 2 ferieboliger
 • Bungalower: 4 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bed & Breakfast og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Brockville?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 9 ferieboliger med pool i Brockville. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.