Find det bedste sted i Can Picafort

Hvor skal jeg overnatte nær Can Picafort, ES?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 4.622 ferieboliger nær Can Picafort. Fra 3.779 bungalower til 391 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Can Picafort.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Can Picafort?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Can Picafort:

 • Son Baulo: 197 ferieboliger
 • Formentor: 55 ferieboliger
 • Urbanització Bellresguard: 44 ferieboliger
 • Urbanització la Font: 343 ferieboliger
 • Urbanització Gotmar: 344 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Can Picafort?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Can Picafort. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Mallorca-planetariet: 10.153 feriehuse
 • Alcúdia Havn: 7.974 feriehuse
 • Pollensa Havn: 7.153 feriehuse
 • Placa Major: 7.728 feriehuse
 • Cala Millor Strand: 4.275 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Can Picafort, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Can Picafort?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 3.779 bungalower i Can Picafort. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Can Picafort finder du:

 • Ferielejligheder: 391 ferieboliger
 • Chateauer: 42 ferieboliger
 • Bondegårde: 8 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Can Picafort?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 47 ferieboliger med sauna i Can Picafort. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Skøn ferie ved din villa i Can Picafort

  Can Picafort er navnet på en idyllisk by, som ligger lige ud til havet i den nordøstlige del af Mallorca, og her kan du fylde dagene med badning, afslapning og sightseeing rundt til øens mange seværdigehder.

  Mallorca er et mekka for både naturelskere, historieinteressede og børnefamilier, da du finder et hav af sjove vandland, spændende, arkæologiske seværdigheder, naturparker og endda mystiske grotter fra forhistorisk tid.

  Du kommer nemt rundt til de mange seværdigheder med busser eller taxi, der koster næsten ingenting, og det varme Middelhavsklima sikrer dig varmt badevand og sol, uanset hvornår på året du lejer feriebolig i Can Picafort.

  Rejsen fra Danmark til din apartment i Can Picafort

  For at komme til din ferielejlighed i Can Picafort er det hurtigst at tage en af de mange direkte fly fra København til Mallorcas hovedby Palma, som ligger mindre end en times kørsel fra Can Picafort. Du finder flest flyruter i sommerperioden, men du har året rundt mulighed for at tage til Can Picafort, med mindst ét direkte fly om dagen.

  Når du lander i Palmas lufthavn, kan du hoppe på en af de moderne busser udenfor terminalen, som kører til forskellige destinationer på øen. Busserne er selvfølgelig udstyrede med aircondition, som gør turen utroligt behagelig, og du kan selvfølgelig også vælge at tage en taxa eller leje en bil, hvis du foretrækker dette.

  Varme sandstrande ved din feriebolig i Can Picafort

  Når du bor i ferielejlighed i Can Picafort, har du adgang til flere lækre strande, og den nemmest tilgængelige er byens hovedstrand Playa de Can Picafort, hvor hvidt og blødt sand strækker sig, så langt øjet rækker.

  Stranden er familievenlig og udstyret med livredder imellem maj og oktober. Langs sandet finder du selvfølgelig også toiletter, og har du lyst til at begive dig længere ud på Middelhavet, kan du leje alt, lige fra almindelige motorbåde og de store oppustelige bananbåde til pedalbåde og jetski.

  Vil du lidt længere væk fra andre turister og have mere af sandet for dig selv, kan du også vælge at gå mod nord ,til du støder på nabostranden Playa de Muro, som er en indbydende sandstribe, hvor faciliteterne og vandkavaliteten er så god, at stranden er blevet belønnet med det internationale, blå falg. Stranden er omtrent 6 kilometer lang og mere rolig og afslappet end Playa de Can Picafort.

  Arkæologiske oplevelser og naturområder nær din ferielejlighed i Can Picafort

  Efter at have prøvet de forskellige strande langs kysten, har du muligvis lyst til at opleve noget lokalhistorie. Omkring 20 minutters gågang fra din feriebolig i Can Picafort, kan du opleve Son Real, som er navnet på en stor og ældgammel begravelsesplads, hvor gravene nogle steder strækker sig helt ned i vandet. Eksperter mener, at de stammer helt tilbage fra det 7. århundrede f. kr. og at gravpladsen blev brugt i mindst 500 år. Ruinerne af gravpladsen kan besøges året rundt, og det koster ikke noget at gå på opdagelse blandt de gamle gravsten.

  En anden seværdighed ved dit feriehus i Can Picafort ligger en kort køretur nordpå og er det storslåede naturreservat ”Reserva natural de s'Albufereta”, kort kaldet S'Albufereta. Parken består af store, frodige vådområder, som hvert år bliver besøgt af hundredevis af trækfugle, der kommer for at lægge æg.

  Ved indgangen til S'Albufereta-reservatet kan du besøge turistcentret, som har kort over parken og information omkring de mange forskellige arter. Derudover er der bygget observationsposter rundt omkring i parken, hvorfra du blandt andet kan se flamingoer, nattergale, hejrer, falke og mange flere. Naturreservatet er en oplagt seværdighed til naturelskere, som ønsker at observere de mange farverige fugle i naturlige omgivelser.

  Aktiviteter tæt på din villa i Can Picafort

  Området omkring din apartment i Can Picafort vrimler med spændende aktiviterer, som du kan deltage i, og en af dem er et grotteeventyr med turfirmaet ”Experience Mallorca”, hvor du bliver iført våddragt og guidet igennem snævre passager og billedskønne klippevægge i grottesystemet Cova de columns. Da der ikke er dykning involveret, er dette en god svømmeaktivteter for hele familien, og på vejen igennem de labyrintagtige grotter ser du smukke klippeformationer i massevis.

  Vil du prøve noget mere vildt, er det også muligt at skrive sig op til nogle adrenalinfyldte spring fra den bjergrige del af øen, hvor du under sikre forhold kan hoppe fra høje og lave klipperkanter, direkte ned i det krystalblå vand.

  Skal det være mere roligt, kan du istedet tage med på en afslappet vandretur i den storslåede Torrent de Pareis-kløft, hvor du kan opleve fantastiske panoramaudsigter og Mallorcas omfattende dyreliv, imens den erfarne guide fortæller dig om øens rige historie.

  Hvis du er på ferie i Can picafort med familien, kommer du nok heller ikke udenom et smut til det lokale vandland Hidropark, som ligger i den nærliggende by Alcudia mod nord. I parken kan i sammen suse nedad vandrustjebaner og plaske i de mange bassiner, og som om det ikke skulle være nok, er her også en hyggelig minigolfbane og barbeque-faciliteter, hvis i får lyst til at grille.

  Når solen begynder at forsvinde fra himlen, kan du ikke langt fra din villa i Can Picafort danse natten lang i en af byens natklubber, hvor stemningen altid er god og humøret højt. Can Picafort huser også flere forskellige barer med diverse temaer, og et stort udvalg af gode restauranter, hvor du både kan nyde internationale buffeter og mere lokale, spanske retter.

  Seværdigheder i og omkring Can Picafort

  Har du lidt tid til overs og søger efter oplevelser omkring Can Picafort? Nyd udendørslivet med et besøg på strandene Playa de Muro, Son Real Strand og Alcúdia Strand. Tag for eksempel en shoppingtur til Plaça Major og Majorica Factory Shop. Har du lyst til at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Plaza de Toros. Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Karting Can Picafort, Port d'Alcudia og Alcúdia Havn. Derudover ville en tur til Cala s'Arralot, Gravpladsen Necròpolis de Son Real eller S'Illot des Porros også være en fin udflugt.