Find det bedste sted i Hopkins

Hvor skal jeg overnatte nær Hopkins, BZ?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 101 ferieboliger nær Hopkins. Fra 51 bungalower til 12 træhytter – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Hopkins på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Hopkins?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Hopkins. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Hopkins Pier: 147 feriehuse
 • Man O' War Caye: 99 feriehuse
 • South Water Caye Beach: 104 feriehuse
 • Mayflower Bocawina Nationalpark: 105 feriehuse
 • Carrie Bow Cay Field Station: 105 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Hopkins, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje bungalower i Hopkins?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 51 bungalower i Hopkins. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Hopkins finder du:

 • Træhytter: 12 ferieboliger
 • Ferielejligheder: 11 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i Hopkins?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 28 ferieboliger med anbefales til familier i Hopkins. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Besøg den rolige by Hopkins

  Strandene og andre udendørs omgivelser skaber en indbydende atmosfære i Hopkins. Rejsende, der besøger denne afslappedeby, roser den for sine muligheder for at snorkle, sine ruiner og sine muligheder for at fiske. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både fuldt udstyret køkken, separat spiseplads og vaskemaskine.

  Seværdigheder i og omkring Hopkins

  Er du på jagt efter oplevelser, mens du er i Hopkins? Nogle af områdets familievenlige trækplastre for rejsende inkluderer blandt andet Marie Sharp's Factory og Blue Marlin Dock. Nyd solen og udendørslivet på Hopkins Beach eller den naturlige skønhed i Anderson Lagoon. Du kan også overveje at besøge Hopkins Pier, Mayflower Bocawina Nationalpark eller Davis-vandfaldet.