Destinationsguide

Nyd et ophold i rolige Licata

Nyd blandt andet kirker, monumenter og historiske seværdigheder, når du lejer en feriebolig i Licata. Denne afslappede by besnærer besøgende med sine havomgivelser og sine barer. En feriebolig kan hjælpe med at fuldende dit ophold, og mange ferieboliger har både køkken og vaskemuligheder.

Naturseværdigheder

Udforsk de naturskønne omgivelser i Licata

Uanset om du er på jagt efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, kan du være sikker på at finde de perfekte omgivelser til din ferie i Licata. Her er nogle få af områdets mest fascinerende attraktioner, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Manfria Strand (18,8 km)
  • Punta Bianca Strand (23,3 km)
  • San Leone Strand (30,6 km)
  • Kolymbetra Have (33,5 km)
Transport

Kom omkring i Licata

Foretrækker du at tage toget, så tag til Licata Station, som er hovedstationen.

Hvor skal jeg overnatte nær Licata, IT?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 141 ferieboliger nær Licata. Fra 31 Feriehuse til 41 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Licata på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Licata?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 31 Feriehuse i Licata. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Licata finder du:

  • Villaer: 41 ferieboliger
  • Ferielejligheder: 43 ferieboliger
  • Bondegårde: 3 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Bed & Breakfast og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Licata?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 33 ferieboliger med pool i Licata. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.