Kan jeg leje ferielejligheder i Stary Smokovec?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 29 ferielejligheder i Stary Smokovec. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Stary Smokovec finder du:

  Kan jeg finde en feriebolig med internetadgang i Stary Smokovec?

  Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med internetadgang blandt vores 29 ferieboliger med internetadgang i Stary Smokovec. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

   Oplev den smukke kulisse bjergene i Stary Smokovec udgør

   Bjergene og andre udendørs omgivelser skaber en indbydende atmosfære i Stary Smokovec. Denne by, der er beundret for sine vandreruter, sine spamuligheder og sine restauranter, er både imødekommende og naturskønne. Hvis du gerne vil holde ferie et sted med lidt mere plads, bør du overveje en feriebolig. Mange af dem har både internetadgang, aircondition og et køkken.

   Seværdigheder i og omkring Stary Smokovec

   Er du på jagt efter oplevelser, mens du er i Stary Smokovec? Besøgende, der leder efter vartegn i nærheden, kan tage en tur til Lomnický Bjergtop og Jaszczurowka-kapellet. Besøg de grønne områder Skalnaté Pleso, Zelené Sø og Strbske Pleso for rigtigt at nyde udendørslivet. Derudover ville en tur til Tatranská Lomnica Skiresort, Tatrabob Rutsjebane eller TANAP Museum også være en fin udflugt.