Find det bedste sted i Lappi

Hvor skal jeg overnatte nær Lappi, FI?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.044 ferieboliger nær Lappi. Fra 938 bungalower til 89 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Lappi på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Hvilke destinationer er de mest populære i Lappi?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Lappi. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Rovaniemi: 84 ferieboliger
 • Levi-skiresortet: 121 ferieboliger
 • Sodankyla: 87 ferieboliger
 • Salla: 21 ferieboliger
 • Pyha-Luosto-nationalparken: 30 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Lappi! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Lappi?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Lappi, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Kuusamo: 466 feriehuse
 • Akaslompolo: 207 feriehuse
 • Sirkka: 114 feriehuse
 • Saariselka: 33 feriehuse
 • Kemi: 34 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Lappi?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Lappi finder du:

 • Kittila (KTT): 282 ferieboliger
 • Ivalo (IVL): 39 ferieboliger
 • Sodankyla (SOT): 38 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Lappi?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Lappi. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Levi-skiresortet: 121 ferielejligheder
 • Pyha-Luosto-nationalparken: 30 ferielejligheder
 • Rovaniemi Station: 36 ferielejligheder
 • Etnografisk Museum: 36 ferielejligheder
 • Lappia-huset: 36 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Lappi, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Ferie i Lapland

Hop op på snescooteren, skiene eller hundeslæden og tag familien med på tur i julemandens egn. Med en familieferie og feriebolig i det underskønne og barske Lapland åbner man op for en skattekiste af fantastiske naturoplevelser. Spejd efter rensdyrene, dyrk river rafting eller spring op på snowboardet! Lapland er den ultimative feriedestination, hvis man er til fritidsaktiviteter, der giver røde kinder. Om aftenen er det hyggetid i en ægte samehytte.

Laplands beliggenhed og historie

En feriebolig i Lapland kan føre mange steder hen, idet området strækker sig tværs gennem det nordlige Norge, Sverige, Finland og Rusland. Størstedelen af regionen ligger i den arktiske cirkel. Området har navn efter dets oprindelige befolkning, samerne, der tidligere kaldtes lappere. Dette folkeslag er måske bedst kendt for deres nomadekultur og deres fantastiske håndtering af rensdyr, regionens vigtigste naturressource. I 1809 blev området delt mellem nationalstaterne Finland og Sverige. Også Norge og Rusland (og Sovjetunionen) har gennem tiden gjort krav på dele af Lapland.

Seværdigheder i Lapland

Lapland er rig på storslået natur. Mod vest er regionen præget af bjerge, Kebnekaises på 2.111 meter er det højeste punkt. I den svenske del af Lapland findes der et væld af floder. I nordøst er landskabet domineret af marskområder og søer. Lej en feriehytte midt i denne prægtige natur og oplev nordlyset eller solskinsnætterne, alt afhængig af årstiden. Lapland kendes også af mange som julemandens hjem. Hele tre seværdigheder er dedikeret til ham: Julemandens landsby, Joulukka og Santapark byder alle på store oplevelser for juleelskere i alle aldre.

Fritidsmuligheder og shopping i Lapland

Lapland er perfekt til en rask skiferie på ski eller snowboard med hele familien. Området indbyder dog også til river rafting, svømning eller fiskeri ved søerne, trekking, cykling og kanoture. Så vælg favoritsporten og dyrk den i det enestående Lapland. Alt efter hvor man lejer sit feriehus, vil der være lokale landsbyer, hvor man kan købe de mest nødvendige varer og gå på restauranter.