Destinationsguide

Nyd et ophold i hyggelige Sitia

Skovene, de landlige omgivelser og havet danner nogle fantastiske omgivelser for din ferie i Sitia. Byen, der er berømt for sine arkæologiske seværdigheder, sine muligheder for at fiske og sine muligheder for at tage på sejlture, byder alle besøgende velkommen. Toplou Kloster og Vai Palmelund er blot et par af de mest populære seværdigheder. Har du brug for mere plads til en ferie med familien, vennerne eller blot til et romantisk ophold? Ferieboliger har ofte både separat spiseplads og rummelige stuer.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Sitia

Uanset om du er en eventyrlysten rejsende eller bare vil nyde omgivelserne, er Sitia et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle af områdets mest fascinerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Vai Palmelund (15,4 km)
  • Xerokambos (14,9 km)
  • Diaskari-stranden (19,5 km)
  • Lagada-stranden (19,5 km)
  • Lagoufa-stranden (19,5 km)
  • Katovigli-stranden (20,5 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Sitia

Flyv til Sitia (JSH), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 8,1 km fra byens centrum. Hvis du ikke kan finde en flyrejse, der passer ind i dine planer, kan du i stedet overveje at flyve til Kasos Ø (KSJ), som ligger 75,6 km væk.

Hvor skal jeg overnatte nær Sitia, GR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 424 ferieboliger nær Sitia. Fra 125 Feriehuse til 132 Villaer – du kan finde unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Sitia på en længere ferie eller et hyggeligt weekendophold.

Kan jeg leje Feriehuse i Sitia?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 125 Feriehuse i Sitia. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Sitia finder du:

  • Villaer: 132 ferieboliger
  • Ferielejligheder: 146 ferieboliger
  • Bungalower: 12 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Sitia?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 193 ferieboliger med pool i Sitia. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.