Destinationsguide

Oplev den smukke kulisse stranden i Thermaikos udgør

Strandene og det omkringliggende landskab sørger for en fredelig stemning, så du kan nyde dit feriehjem i Thermaikos. Denne imødekommende og afslappede by lokker besøgende til med sine muligheder for at tage på sejlture og sine kaffebarer. Thessaloniki Koncertsal og Museum for Byzantinsk Kultur er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Mange af vores ferieboliger har både udendørs areal, separat spiseplads og fuldt udstyret køkken, så du kan lave lækre hjemmelavede måltider.

Aktiviteter

Oplevelser og attraktioner i Thermaikos

Vil du finde oplevelser i området? Tag en pause fra din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, hvad Thermaikos har at byde på. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • Waterland (12,7 km)
  • Insectopia (26,3 km)
Vejret

Vejret i Thermaikos

Har du brug for en ferie med sol og varme, er juli, august, juni og september årets varmeste måneder med en gennemsnitlig temperatur på 31°C.

Transport

Transport til og i Thermaikos

Flyv til Thessaloniki (SKG-Makedonien), som er den nærmeste lufthavn og som ligger 11,5 km fra byens centrum.

Hvor skal jeg overnatte nær Thermaikos, GR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 322 ferieboliger nær Thermaikos. Fra 47 Feriehuse til 212 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Thermaikos.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Thermaikos?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Thermaikos. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Thessaloniki Forum Romanum: 304 feriehuse
  • Thessaloniki, Grækenland: 342 feriehuse
  • Museum for Makedoniens Kamp: 301 feriehuse
  • Thessaloniki Togstation: 301 feriehuse
  • Kaftanzoglio Stadion: 303 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Thermaikos, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Thermaikos?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 47 Feriehuse i Thermaikos. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Thermaikos finder du:

  • Ferielejligheder: 212 ferieboliger
  • Villaer: 25 ferieboliger
  • Træhytter: 7 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Thermaikos?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 16 ferieboliger med pool i Thermaikos. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.