Find det bedste sted i Grasse

Hvor skal jeg overnatte nær Grasse, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 9.629 ferieboliger nær Grasse. Fra 5.815 ferielejligheder til 3.186 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Grasse.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Grasse?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Grasse:

 • La Bocca: 667 ferieboliger
 • Haut de Cagnes: 112 ferieboliger
 • Pointe Croisette: 1.793 ferieboliger
 • Le Suquet: 2.237 ferieboliger
 • Carre d'Or: 1.690 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Grasse?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Grasse. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Grasse Katedral: 15.860 feriehuse
 • Musee d'Art et d'Histoire de Provence: 15.863 feriehuse
 • Musee International de la Parfumerie: 15.801 feriehuse
 • Saint Donat Golfklub: 15.932 feriehuse
 • Cannes Havn: 16.136 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Grasse, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Grasse?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 5.815 ferielejligheder i Grasse. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Grasse finder du:

 • Bungalower: 3.186 ferieboliger
 • Mobilehomes: 27 ferieboliger
 • Chateauer: 11 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder både og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Grasse?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 215 ferieboliger med sauna i Grasse. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Ferie i Grasse, Frankrig

  Grasse ligger 15 km inde i landet fra Cannes ved den franske riviera - Cote d’Azur. Grasse er kendt som verdens parfumehovedstad, men er også porten til de smukke bjerge Alpes-Maritimes, og har tiltrukket turister og rejsende i flere hundrede år.  Man har en pragtfuld udsigt til Middelhavskysten fra Grasse, der ligger i bjergene ovenfor Cannes.  Man er sikker på en varm velkomst, god mad, pragtfuld natur og forførende dufte under en ferie i et feriehus eller en ferielejlighed i Grasse.

  Cannes ligger kun 15 km fra Grasse og her holder de rige og kendte ferie.  Den verdensberømte Cannes Film Festival finder hvert år sted i maj måned og her er der rift om luksuslejlighederne og ferievillaerne. Filmfestivalen er dog langt fra det eneste tidspunkt, hvor der sker noget i Cannes, for der finder koncerter, opførelser og festivaler sted i Palais des Festivals året rundt.

  Nice er et andet godt valg til en ferie på den franske riviera med sit væld af skønne ferielejligheder, gallerier og kultur for ikke at nævne de mange store markeder og elegante strande, hvor verdens elite mødes. I Nice kan du nyde den elegante atmosfære på en fortovscafé på den Promenade des Anglais eller tage en slentretur på den berømte palmekransede promenade langs bugten, Baie des Anges, og se de flotte lystyachter i havnen.  Der er mange smukke huse i Nice opført i art deco og belle epoque stil, og den gamle bydel er charmerende med smalle, snoede gader.

  Aktiv ferie og seværdigheder i Grasse, Frankrig

  Den gamle bydel i Grasse er stor og spændende.  Den er opført fra det 17. århundrede og mange af de små gader og stræder ender ved idylliske torve.  Place aux Aires er måske det mest charmerende torv med sit tre etagers springvand i midten, omgivet af små boutiquer.  Notre Dame du Puy katedralen og klokketårnet er eksempler på smuk arkitektur og i katedralen hænger tre malerier af Rubens.   Man kan følge en historiske vandrerute gennem byen og det er en god måde at se nogle af mange arkitektoniske perler og interessante seværdigheder som Grasse byder på, når man er ankommet til sin feriebolig i Grasse.  Der findes over 30 parfumerier i Grasse og nogle af dem tilbyder gratis rundvisninger.  Derudover kan man erfare mere om parfumeindustrien i  Musée Internationale de la Parfumerie.  Byen har også et museum, der er tilegnet Jean-Honore Fragonard, der blev født i Grasse. 

  Der udgår flere storslåede vandrestier fra Grasse op i bjergene ovenfor Cote d’Azur. "Les Balcons de Cote d’Azur" vandreruten er en af de mest kendte og smukkeste i Sydfrankrig og starter ved Grasse, så en feriebolig i Grasse er det perfekte udgangspunkt til denne vandretur, der er moderat krævende.   Oppe i bjergene i Pays de Grasse kan man prøve rafting, canyoning, klatring og paragliding, og aktiv ferie i et feriehus eller en ferielejlighed i Grasse bliver mere og mere populært. 

  Der findes to golfbaner i topklasse i Grasse, der er åbne for gæstespillere:  Golf Grasse Country Club og Club de Saint Donat med henholdsvis 18- og 27-huls golfbaner og en flot udsigt over Middelhavskysten.

  Vejret i Grasse, Frankrig

  Ferievillaerne i Grasse er efterspurgte året rundt.  Om sommeren kan man nyde livet ved strandene i Cannes, Nice og Villefranche-sur-Mer, hvor gennemsnitstemperaturen i juli og august ligger ved 26˚C, mens de mange muligheder for at opleve kunst og kultur i Grasse, Vence og Mougins tiltrækker lejere til ferieboligerne i Grasse om vinteren, hvor temperaturen i gennemsnit ligger ved 10˚C.

  Flybilletter til Grasse, Frankrig

  Nice International Airport (NCE) ligger kun 30 minutters kørsel fra ferieboligerne i Grasse.   Der er mange muligheder for billige flybilletter til Nice fra Danmark og Nordtyskland.  Sammenlign priser og find gode tilbud gennem en af de mange søgemaskiner på nettet.

  Seværdigheder i og omkring Grasse

  Er du på jagt efter oplevelser, mens du er i Grasse? Gå ikke glip af kulturelle højdepunkter som Musee International de la Parfumerie, Musee d'Art et d'Histoire de Provence og Fragonard Parfumeri og Museum. Besøg stranden Juan-les-Pins Strand og det naturskønne område Parc du Château for rigtigt at nyde udendørslivet. Tag for eksempel en shoppingtur til La Croisette og Nice Étoile Shoppingcenter. Har du lyst til at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Allianz Riviera. Sjove steder at besøge i byen inkluderer blandt andet Claux Amic Golfklub og Saint Donat Golfklub. Måske du også har lyst til at besøge andre populære steder i regionen som Palais des Festivals et des Congrès, Marineland Antibes eller Chateau Grimaldi under dit ophold.