Hvor skal jeg overnatte nær Tourrettes-sur-Loup, FR?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 6.672 ferieboliger nær Tourrettes-sur-Loup. Fra 3.769 ferielejligheder til 2.405 bungalower – find unikke ferieboliger til et uforglemmeligt ophold med familie og venner nær Tourrettes-sur-Loup.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til Tourrettes-sur-Loup?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i Tourrettes-sur-Loup:

 • La Bocca: 665 ferieboliger
 • Den gamle by: 1.503 ferieboliger
 • Port of Nice: 1.537 ferieboliger
 • Haut de Cagnes: 114 ferieboliger
 • Pointe Croisette: 1.856 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Tourrettes-sur-Loup?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Tourrettes-sur-Loup. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • Gorges du Loup: 13.572 feriehuse
 • Nice, Frankrig: 12.523 feriehuse
 • Nice Havn: 12.553 feriehuse
 • Cannes Havn: 15.855 feriehuse
 • Musee de Saint-Paul: 13.585 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Tourrettes-sur-Loup, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i Tourrettes-sur-Loup?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 3.769 ferielejligheder i Tourrettes-sur-Loup. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Tourrettes-sur-Loup finder du:

 • Bungalower: 2.405 ferieboliger
 • Mobilehomes: 9 ferieboliger
 • Chateauer: 6 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder bondegårde og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med sauna i Tourrettes-sur-Loup?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med sauna blandt vores 128 ferieboliger med sauna i Tourrettes-sur-Loup. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Ferie i villa i Tourrettes-sur-Loup

  Tourrettes-sur-Loup er navnet på en kommune og landsby ved Den Franske Riviera. Byen ligger på et smalt stykke land, som nærmest er skudt frem fra de omkringliggende klipper. Datidens arkitekter har måttet være ekstra kreative i det klippefyldte landskab, hvilket giver en ferie i Tourrettes-sur-Loup en helt speciel charme. De snoede gader tager dig hurtigt fra den ene ende af byen til den anden, men på trods af byens beskedne størrelse, er der altid noget at se eller opleve nær din ferielejlighed i Tourrettes-sur-Loup.

  Tourrettes-sur-Loup appellerer til alle slags besøgende, lige fra par som er på romantisk ferie, til familier der længes efter en afslappende tur i smukke omgivelser. Uanset hvor du bevæger dig hen fra din lejlighed i Tourrettes-sur-Loup, støder du på en god udsigt eller gammel arkitektur, som strækker sig flere hundrede år tilbage i tiden. Gå en tur i Tourrettes-sur-Loups små, hyggelige parker, som både har bænke at sidde på og legepladser til børnene.

  Landsbyen er blandt andet kendt for at sælge produkter fra mange forskellige håndværk, hvilket gør den til en populær destination for både lokale og turister, som ønsker at tage diverse vaser, skulpturer, malerier og nipsgenstande med hjem. Husk derfor at medbringe en stor kuffert, hvis du ønsker at tage nogle skatte med tilbage til Danmark.

  Med udsigt over Rivieraen, de omkringliggende bjerge og storslået natur, er Tourrettes-sur-Loup et spændende alternativ til en klassik badeferie. Hvis du dog efter noget tid alligevel længes efter vand og strand, kan du fra din villa i Tourrettes-sur-Loup snuppe bilen eller en taxa til nærliggende Cagnes-sur-Mer, som både har indbydende sandstrande og gode shoppingmuligheder.

  Rejsen ned til din feriebolig i Tourrettes-sur-Loup

  Til trods for at Tourrettes-sur-Loup ligger på skråningen af bjerget Puy de Tourrettes, er det nemt at komme hertil. Det eneste du skal gøre, er at booke et direkte fly fra Københavns Lufthavn, som letter flere gange om ugen. Flyet tager du til Nice, hvorfra du enten kan tage en bus til byen Vence, efterfulgt af en kort taxatur til din apartment i Tourrettes-sur-Loup, eller en taxa direkte fra Nice lufthavn.

  Det er selvfølgelig også muligt at leje en bil, hvilket kan vise sig at være en god idé, hvis du ønsker at opleve andre områder langs den billedskønne kyst.

  Natur og aktiviteter ved din ferielejlighed i Tourrettes-sur-Loup

  Hvis der er noget Tourrettes-sur-Loup ikke mangler, er det spændende dagsaktiviteter. På grund af byens beliggenhed i naturen, har du rig mulighed for at prøve en af de mange aktiviteter rundt omkring i byen, som for eksempel rideture i bjergene, hvor du bliver ledt igennem naturstier af erfarne guides.

  Eller hvad med at mærke vinden i håret, imens du cykler langs en af de mange cykelruter i og omkring Tourrettes-sur-Loup? Cykling er en meget populær aktivitet ved dit feriehus i Tourrettes-sur-Loup, og du kan nemt bruge en hel eftermiddag på at opsøge naturlige udkigsposter rundt omkring i landskabet. Besøg det lokale turistkontor, som kan fortælle dig mere om de forskellige ruter og vise vej til cykeludlejerne.

  Har du adrenalin i blodet, og er du ikke bange for højder, er du så heldig at befinde dig i et område, som har de perfekte betingelser til paraglidning. Få det ultimative overblik over den franske bjergkæde og Rivieraen ved at svæve igennem luften, udstyret med en faldskærm, som er gennemtjekket af professionelle instruktører.

  Kulturelle begivenheder nær dit feriehus i Tourrettes-sur-Loup

  I selve Tourrettes-sur-Loup er der hvert år en velduftende violfestival. Selvom blomsten er yderst smuk, skal grunden til festivallens oprindelse findes et andet sted. Tilbage i 1880 nød violen nemlig en særlig status i Tourrettes-sur-Loup, da den stod for en stor del af byens samlede økonomi. Plukning og salg af violer sørgede for mad på bordet for mange af byens borgere, og det er derfor de i dag fejrer denne vidunderlig blomst på bedst mulig vis.

  Festivallen bruges også til at skyde foråret i gang, og ankommer du på det rette tidspunkt i slutningen af februar, vil du kunne opleve violerne på tæt hold. Bevæg dig ned af de små stenstræder, som er fyldte med danseforestillinger, musik, sang og selvfølgelig violer i massevis. Dagen slutter med den årlige Blomsterkamp, hvor alle er inviterede.

  Bor du i feriebolig i Tourettes-sur-Loup i sommerperioden, snydes du dog ikke for violer, da byen endda har sit helt eget violmuseum ved navn Bastide aux Violettes, som går i dybden med byens historie og kultivering af violen.

  Lokale lækkerier og kulinariske oplevelser ved din lejlighed i Tourrettes-sur-Loup

  En tur til Den Franske Riviera og Tourrettes-sur-Loup er ikke komplet uden et lokalt måltid eller to. De lækre retter er blandt andet inspireret af det italienske køkken, som er kommet til regionen på grund af byens beliggenhed tæt på grænsen. Kort sagt er madkulturen i Rivieraen en blanding af det bedste fra det franske køkken, blandet med lækre specialiteter og råvarer fra resten af middelhavsområdet.

  Besøg en af de fremragende restauranter fra din villa i Tourrettes-sur-Loup, og start med en forret bestående af friskbagt brød og tapenade, som er en form for lokal pesto, lavet af finthakkede eller purérede oliven, kapers, ansjoser og olivenolie. Smør pestoen flittigt på brødet, imens du venter på din hovedret.

  Nyd udsigten fra restauranten med et godt glas vin, og se frem til at tjeneren kommer gående med en tallerken dampende varm ”Daube Niçoise”. Denne gryderet er fra Nice og består af stuvet oksekød, bacon i tern, tomater, svampe, løg og andre gode grøntsager. ”Daube Niçoise” bliver for det meste lavet med lokale krydderier, og cayennepeber er stort set altid blandt de faste ingredienser.

  Oplevelser og attraktioner i og omkring Tourrettes-sur-Loup

  Søger du efter attraktioner i byen? Selvom det kan være fristende at blive i din hyggelige feriebolig hele dagen, så tag et smut ud, og udforsk alt, som gør Tourrettes-sur-Loup til en helt særlig destination. Her er nogle af de største attraktioner, som ligger højst 50 km fra byens centum:

  • Marineland Antibes (12,6 km)
  • Opio Valbonne Golfklub (7,7 km)
  • Grande Bastide Golfklub (8,9 km)
  • Nautipolis Vandland (10,1 km)
  • Biot Golfklub (11,7 km)
  • Antibes Land (12,6 km)

  Oplev de naturskønne seværdigheder i Tourrettes-sur-Loup

  Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil nyde omgivelserne, er Tourrettes-sur-Loup et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle af områdets mest fascinerende naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Juan-les-Pins Strand (16,7 km)
  • Parc du Château (18,1 km)
  • Gorges du Loup (5,3 km)
  • Stone Beach (10,6 km)
  • L'Entree du Port Strand (11,6 km)
  • Cocody Strand (12,5 km)