Hvor skal jeg overnatte nær Jylland, DK?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 18.380 ferieboliger nær Jylland. Fra 16.958 bungalower til 1.263 ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Jylland.

Hvilke destinationer er de mest populære i Jylland?

Der er mange skønne steder at besøge på en længere ferie eller et hurtigt weekendophold i Jylland. De mest populære destinationer blandt HomeAways feriegæster er:

 • Tyskland: 83.152 ferieboliger
 • Sjælland: 3.596 ferieboliger
 • Flensborg: 437 ferieboliger
 • Fyn: 3.111 ferieboliger
 • Skagen: 778 ferieboliger

HomeAway giver dig også mulighed for at udforske en række andre populære destinationer i Jylland! Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder på andre populære destinationer.

Hvilke større byer skal jeg opleve i Jylland?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de byer i Jylland, der har det største udvalg af feriehuse til den perfekte storbyferie:

 • Flensborg: 437 feriehuse
 • Skagen: 778 feriehuse
 • Århus C: 248 feriehuse
 • Ebeltoft: 1.354 feriehuse
 • Blåvand: 2.339 feriehuse

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i andre byer.

Kan jeg finde en feriebolig, der er nem at komme til, når jeg rejser med fly til Jylland?

Ja, selvfølgelig. HomeAways udlejere tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i nærheden af lufthavne. Blandt lufthavne med et stort udvalg af ferieboliger i Jylland finder du:

 • Sylt (GWT): 4.999 ferieboliger
 • Flensburg Schaferhaus Airport (FLF): 632 ferieboliger
 • Århus (AAR): 1.890 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af andre lufthavne.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af i Jylland?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Jylland. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster besøger på en ferierejse eller et weekendophold, er:

 • Sønderjyllands Golfklub: 748 ferielejligheder
 • Flensborg Havn: 713 ferielejligheder
 • Museum Østjylland: 1.458 ferielejligheder
 • Vestjyllands Kunstmuseum: 1.867 ferielejligheder
 • Fregatten Jylland: 1.368 ferielejligheder

Der er også en lang række andre seværdigheder i Jylland, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Du skal bare skrive den ønskede destination i søgefeltet og finde det helt rigtige feriehus blandt udvalget.

Sommerhus i Jylland – begynd ferien hos Homeaway

Gå på opdagelse iblandt vores spændende sommerhuse i Jylland. For mange er en ferie i Jylland ensbetydende med en god blanding af de klassiske ferieelementer: sol, strand, vand, spændende attraktioner samt fantastiske naturoplevelser. Og så selvfølgelig et super hyggeligt sommerhus. Hvis dette lyder som drømmeferien, kan vi kun opfordre jer til at komme til Jylland! Selvom vi ikke kan forudsige vejret, kan vi love jer alt det andet. Plus selvfølgelig et stort udvalg af sommerhuse fra HomeAway. Tag derfor et grundigt kig på de sommerhuse, der er til rådighed, og se, hvad I kan lide.

Vi drømmer alle om den perfekte ferie, og her kan I hjælpes godt på vej med et hyggeligt sommerhuse. Når man er flere personer, får man mere for pengene ved at vælge sommerhuse, og der opnås en lang række ekstra muligheder ved at vælge denne løsning. Her er det vigtigt at være opmærksom på, hvad man søger. Vi har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og et udvalg, vi er særdeles stolte af. Måske søger I luksus og vil have pool i baghaven, måske en sauna eller et spabad. Det kan være, der er praktiske ting, der trækker, såsom en vaskemaskine og opvaskemaskine. Måske søger I noget småt, hyggeligt og økonomisk, eller måske skal I have plads til en stor familie og skal derfor bruge flere soveværelser. Vi har samlet et udvalg af de muligheder, man kan vælge imellem, når man lejer sit sommerhus hos os.

 • Beliggenhed ved strand, skov, sø eller fjord
 • Tæt ved spændende attraktioner
 • Flot møblering og behagelig indretning
 • Terrasse eller pavillon
 • Brændeovn
 • Vaskemaskine
 • Sauna
 • Spabad
 • Adgang til swimmingpool
 • Tilladt at medbringe husdyr


 • Som I kan se, er der mange valgmuligheder, når man vælger at bo i sommerhus, og vores sommerhuse er af højeste standard.

  Sommerhus ved de nord- og vestjyske have og strande

  Lad os bare starte fra toppen så at sige. Alle kender Skagen og Grenen – Danmarks nordligste punkt. Faktisk er dette unikke område af Danmark så berømt, at man kan have en tendens til at glemme de helt elementære og nære oplevelser, der her lægges op til. Om det så er en tur sammen med vores kære til punktet, hvor Kattegat og Skagerrak mødes, eller det er at gå rundt i de ikoniske gader med gule huse og nyde de eksklusive butikker, cafeer og restauranter. Området er rigt på smukt placerede sommerhuse, og valget er jeres. Nord- og Vestjylland er kendt for Vesterhavet, og alle de oplevelser med strand og hav, man kan få der. Måske er du til lange, perfekte dage, der går med at bade og ligge i klitterne og slikke sol, før du går tilbage til sommerhuset og sætter dig på terrassen. Det kan også være, du er den type, hvor det kribler i fingrene for at komme tidligt ud om morgenen og afsøge stranden og vandkanten for rav, eller måske tigger surfbrættet, der står i garagen og samler støv, om at komme ud og blive brugt. Med vores sommerhuse ligger alle mulighederne lige for.

  Men Vesterhavet er også kendt for de små fiskerbyer, der ligger ud til det både smukke og barske hav. Hvilket eksempel er bedre end Hvide Sande, en af Danmarks største fiskerbyer, hvor du kan få syn for sagen og se en stolt dansk tradition på nærmeste hold. Er man lystfisker, kan man prøve at stå på molen og selv trække fiskene ind. Findes der en bedre måde at bruge en dejlig sommerdag på end at fange sin egen mad og tilberede den hjemme i sommerhuset?

  Der er noget over det nord- og vestjyske landskab, i denne blanding af skøn og rå natur. Et sommerhus klæder dig og familien optimalt på, så I kan få det bedste ud af ferien. Så længe man har et godt sommerhus, så går det nok, hvis vejret ikke lige arter sig, som man vil have det. Tilbuddene er så mange og så rige, at man aldrig mangler noget at lave. Men måske vil man endda opleve, at det er dagene med regnvejr, hvor man sidder indenfor i sommerhuset eller på terrassen og kigger ud over lyngen eller klitterne, mens børnene leger, man vil huske bedst.

  Der ligger også en række sommerhuse i nærheden af Limfjorden, som gør det muligt for jer at udforske denne spændende del af Danmark, der er så rig på historie og fortællinger. Her kan man se den fantastiske vikingeborg Aggersborg, hvorfra vikingerne kontrollerede handlen i området, man kan besøge de mange små lokalmuseer og fordybe sig i egnens liv og skæbner, eller hvis man i bogstavelig forstand vil have en smagsprøve på historien, kan man tage på muslingefestival i Løgstør og prøve denne spise, som vores forfædre levede af.

  Sommerhuse i maleriske østjylland

  Fra vestkystens barske skønhed til det yndige Djursland. I det østjyske finder du nogle af de flotteste landskaber i Danmark. Og fantastiske sommerhuse midt i idyllen. Et sommerhus i Ebeltoft vil være det perfekte udgangspunkt for jeres spændende ferie. Byen i sig selv rummer muligheder nok til nogle gode dage fyldt med oplevelser: Nyd at gå rundt i en af Danmarks mest bevaringsværdige byer, hvor de gamle bindingsværkshuse ikke kun er til pynt, men huser restauranter og butikker. Her smelter det gode gamle Danmark sammen med nye tider og giver enestående oplevelser. Her kan man også komme om bord på Fregatten Jylland og opleve kronjuvelen i dansk søfartshistorie. Og det tilhørende museum tilbyder ekstra oplevelser for både børn og voksne. Kun en smuttur fra Ebeltoft knejser Mols Bjerge i landskabet. Bestig Tre Høje og få panoramaudsigt over det nok smukkeste landskab, der findes i Danmark. Og tæt her ved finder man Kalø Slotsruin, som ligger på en ø i Kalø Vig, forbundet med fastlandet via en smal landtange. Kalø Slotsruin var engang et kongeligt slot. I dag er det mest hovedtårnet og voldanlægget, der er tilbage, men stedets fascinationskraft er stor, og folk valfarter i dag til ruinen, som ligger omgivet af skøn natur. Lige meget hvilket af vores sommerhuse på Djursland, I har valgt, ligger strand og hav aldrig mere end en smuttur væk på Djursland. Med et sommerhus er naturen altid håndgribelig. Længere inde i landet, i Silkeborg og omegn, finder man igen jyske naturperler, og her er der gjort ekstra meget ud af at give børnene en uforglemmelig oplevelse. En tur med Hjejlen, der fragter passagerer mellem Silkeborg, Ry og Himmelbjerget, er bare en del af magien, der selvfølgelig inkluderer stoltheden over at bestige Danmarks næsthøjeste bjerg, samt at snuse rundt i de spændende boder og måske købe sig en vaskeægte vandrestok fra Himmelbjerget. At bo i sommerhus tæt ved al denne dramatiske natur vil være en oplevelse for livet.

  Sommerhusferie i Sydøstjylland

  I kan også finde mange spændende sommerhuse i Sydjylland, hvor I er sikre på at få jer nogle berigende oplevelser. Findes der en bedre måde at få del i de mange oplevelser, denne historierige region byder på, end at installere familien i et super skønt sommerhus. Herfra kan I nemt vælge og vrage blandt de mange tilbud. Besøg for eksempel Historiecenter Dybbøl Banke, hvor der i 1864 blev udkæmpet det slag, som har været med til at definere Danmark, som vi kender det. Museet Ribes Vikinger giver et indblik i en anden fascinerende periode af Danmarkshistorien, som med sikkerhed vil kunne engagere folk i alle aldre.

  Vi er rigt repræsenteret med sommerhuse i det sydøstlige Jylland. De smukke, kuperede landskaber med grønne marker og glinsende fjorde og åer egner sig perfekt til uforglemmelige cykel- og vandreture – ikke mindst for dem, der gerne vil have pulsen lidt op. Eller hvad med at leje en kano eller kajak, smøre madpakken og opleve friheden i den danske natur? Med en lang række events for børn er det sikret, at der er noget for hele familien. Kunne det for eksempel ikke være spændende at komme på en guidet tur til Volden, Fredericias gamle forsvarsanlæg, hvor de gamle kanoner stadig står og truer ud over landskabet, som var de parate til at forsvare landets ære? På Als kan man besøge den gamle Vibæk Mølle, og hvis man kommer på en af aktivitetsdagene, kan man få et unikt indblik i datidens husholdning og traditioner. Med et sommerhus på Als kommer I helt tæt på idyllen.

  Hvis ferien skal have et ekstra kulturelt islæt, kan I besøge museet Trapholt, der ligger lige uden for Kolding. Her kan man opleve moderne kunst, design og kunsthåndværk. Besøg også Sønderborg, som er en by i rivende udvikling, og som kun ligger en halv times kørsel fra den dansk-tyske grænse. Her kan I besøge det historierige Sønderborg Slot, og I kan gå langs gendarmstien, der snor sig gennem et fantastisk landskab og har flere spændende mindesmærker på vejen. Med en feriebolig på disse spændende seværdigheder er i garanteret en interessant ferie.

  Vi har her givet nogle gode smagsprøver på, hvad man kan opleve i Jylland. Strand, hav, natur og forlystelser - Danmark når det er bedst! Et sommerhus fra HomeAway er altid af høj standard, og vi glæder os til at udleje et til jer. Med blot et klik har du og familien taget det første skridt mod en ferie, der vil være værd at huske tilbage på mange år fremover. Vi håber at have vist, at et sommerhus er den ultimative måde at holde ferie på i Jylland, og med vores store udvalg af sommerhuse har I det allerbedste udgangspunkt for verdens bedste jyllandsferie. Så gå trygt på opdagelse blandt vores sommerhuse, og find det perfekte sommerhus til jeres unikke ferie.

  Sightseeing i og omkring Jylland

  Er du på jagt efter attraktioner i området? Bevæg dig ud af din hyggelige feriebolig, og udforsk alt, hvad Jylland har at byde på. Her er nogle af de mest populære attraktioner, som ligger højst 50 km fra bymidten:

  • AQUA Akvarium & Dyrepark (15,2 km)
  • Ikast Golflub (16,2 km)
  • Silkeborg Ry Golfklub (17,9 km)
  • Brande Golfklub (36,3 km)
  • Hjarbæk Fjord Golfklub (37,7 km)
  • Givskud Zoologiske Have (47,9 km)

  Udforsk de naturskønne omgivelser i Jylland

  Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Jylland et fantastisk sted at nyde naturen. Her er nogle få af områdets mest fascinerende seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Hald So (16,7 km)
  • Kongenshus Mindepark (20,7 km)
  • Himmelbjerget (24,7 km)
  • Mønsted Kalkgruber (27,1 km)