Destinationsguide

Lad dig lokke af hyggelige Palekastro

Nyd blandt andet museer og andre attraktioner i Palekastro. Denne imødekommende by besnærer besøgende med sine arkæologiske seværdigheder og sine strande. Toplou Kloster og Vai Palmelund er blot et par af de mest populære seværdigheder i området. Leder du efter et overnatningssted med masser af plads til både familie og venner, har HomeAway et væld af muligheder. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og vaskemuligheder.

Naturseværdigheder

Oplev de naturskønne seværdigheder i Palekastro

Uanset om du leder efter spændende udendørs aktiviteter eller bare vil bruge lidt tid på at nyde omgivelserne, er Palekastro et fantastisk sted at nyde den smukke natur. Her er nogle af områdets mest utrolige naturlige seværdigheder, som alle ligger mindre en 50 km fra byens centrum:

  • Vai Palmelund (5,8 km)
  • Xerokambos (18,9 km)
Transport

Transportmuligheder til og omkring Palekastro

Den nærmeste lufthavn ligger i Sitia (JSH), 14,5 km fra bymidten.

Hvor skal jeg overnatte nær Palekastro, GR?

Vores annoncer i 2019 tilbyder et stort udvalg af 70 ferieboliger nær Palekastro. Fra 29 Feriehuse til 25 Ferielejligheder – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær Palekastro.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til Palekastro?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i Palekastro. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

  • Toplou Kloster: 205 feriehuse
  • Richtis-kløften: 759 feriehuse
  • Vai Palmelund: 92 feriehuse
  • Zakros Palads: 194 feriehuse
  • Lagada-stranden: 438 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i Palekastro, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje Feriehuse i Palekastro?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 29 Feriehuse i Palekastro. Blandt andre populære typer af ferieboliger i Palekastro finder du:

  • Ferielejligheder: 25 ferieboliger
  • Villaer: 12 ferieboliger
  • Træhytter: 3 ferieboliger

Men du kan også nyde et fantastisk ophold i en af de andre slags ferieboliger, herunder Sommerhuse og mange andre.

Kan jeg finde en feriebolig med pool i Palekastro?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med pool blandt vores 18 ferieboliger med pool i Palekastro. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.