Find det bedste sted i El Born

Hvor skal jeg overnatte nær El Born, Barcelona?

Vores annoncer i 2018 tilbyder et stort udvalg af 1.201 ferieboliger nær El Born. Fra 1.070 ferielejligheder til 104 bungalower – du kan finde unikke ferieboliger til en uforglemmelig ferie eller et hyggeligt weekendophold med familie og venner. På HomeAway finder du det bedste sted at overnatte nær El Born.

Hvilket område er bedst at overnatte i, når jeg rejser til El Born?

Uanset om du rejser på egen hånd eller med familie og venner, får du her en oversigt over de områder med det største udvalg af ferieboliger til en længere ferie eller et weekendophold i El Born:

 • Barceloneta: 709 ferieboliger
 • Det gotiske kvarter: 1.647 ferieboliger
 • Dreta de l'Eixample: 2.655 ferieboliger
 • El Raval: 1.907 ferieboliger
 • Poblenou: 383 ferieboliger

Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferielejligheder i andre bydele.

Hvad er de mest populære seværdigheder at overnatte i nærheden af på en rejse til El Born?

HomeAway tilbyder en lang række ferieboliger i nærheden af spændende seværdigheder i El Born. De mest populære seværdigheder, som HomeAways feriegæster overnatter i nærheden af, er:

 • European Museum of Modern Art: 5.032 feriehuse
 • Casa Llotja de Mar: 5.108 feriehuse
 • Mercat del Born: 5.114 feriehuse
 • Barcelonas fotografiarkiv: 5.121 feriehuse
 • Marcús-kapellet: 5.119 feriehuse

Der er også en lang række andre seværdigheder i El Born, som du kan finde en feriebolig i nærheden af på HomeAway. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger i nærheden af din foretrukne seværdighed.

Kan jeg leje ferielejligheder i El Born?

Ja, selvfølgelig. HomeAway tilbyder 1.070 ferielejligheder i El Born. Blandt andre populære typer af ferieboliger i El Born finder du:

 • Bungalower: 104 ferieboliger

Kan jeg finde en feriebolig med anbefales til familier i El Born?

Ja, du kan vælge din foretrukne feriebolig med anbefales til familier blandt vores 143 ferieboliger med anbefales til familier i El Born. Brug søgefeltet for at se udvalget af ledige ferieboliger.

  Nyd et ophold i kunstneriske El Born

  Tag en ferie til El Born, og nyd områdets kunst, arkitektur og museer. Denne urbane by, der er kendt for sine katedraler, sine caféer og sine indkøbsmuligheder, vil bestemt ikke skuffe. Palau de la Musica Catalana og Basilica de Santa Maria del Mar er blot et par af de mest populære seværdigheder. Uanset om du planlægger en familieferie, en tur med vennerne eller et romantisk ophold er en feriebolig værd at overveje. Mange ferieboliger har både fuldt udstyret køkken og separat spiseplads.

  Seværdigheder i og omkring El Born

  Er du på jagt efter oplevelser, mens du er i El Born? Gå ikke glip af vartegn som Basilica de Santa Maria del Mar og Marcús-kapellet samt unikke kulturelle højdepunkter som Palau de la Musica Catalana og Picasso Museum. For rigtigt at nyde udendørslivet kan du for eksempel besøge strandene Barceloneta Strand og Mar Bella Strand eller grønne områder som Montjuïc og Park Guell. Tilbring gerne en hel dag med at shoppe i Paseo del Borne og Santa Caterina Marked. Planlægger du at se en kamp eller et arrangement? Husk at købe billet til Camp Nou eller Circuit de Catalunya. Området byder også på andre interessante steder, blandt andet Port Olimpic, Jardines del Príncipe de Girona og Parc del Mirador del Migdia. Måske du også har lyst til at besøge andre populære steder i regionen som Casa Batlló, Sagrada Familia eller Barcelona Katedral under dit ophold.